Popusti za zimovanja i gradove Evrope u agenciji "Travelland"!

Ko i svaki put pred sam kraj godine, turistička agencija Travelland pripremila je specijalne, posebne i neodoljive aranžmane, a na vama je samo da uživate

  • 0

Odmah nakon završetka letnje sezone u turističkim agencija se povećava interesovanje za zimske aranžmane i obilaske gradova Evrope. Redovni putnici znaju da su u agencji "Travelland" uštede neverovatne, ukoliko na vreme uplatite zimske aranžmane.

Aranžmani za gradove Evrope i zimske ski-centre, uveliko su aktuleni u agenciji "Travelland". Ponuda je raznovrsna, sa izuzetno jeftinim aranžmanima i popustima tokom oktobra meseca.

- Kada su u pitanju gradovi Evrope, najveće interesovanje imamo za putovanja autobusom – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland". – Cene su toliko simbolične, da svako može priuštiti obilaske najpoznatijih muzeja Evrope ili drugih znamenitosti starog kontinenta, kao i kupovinu u popularnim šoping centrima.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

U agenciji "Travelland" kažu da su tradicionalno najpopularniji aranžmani za Veneciju i Prag, ali pravi hit ove godine su aranžmani za Milano i Đenovu. Naglasak je na polascima u novembru: za Veneciju za 9.11. i 10.11. sa cenama već od 59 EUR; za Milano za 10.11. sa cenom od 79 EUR; za Prag sa polascima 9.11. i 10.11. i cenama od 59 EUR ili 69 EUR u zavisnosti od broja noćenja. Ne treba zaboraviti ni Đenovu sa polaskom od 16.11. i izuzetnom cenom.

Venecija. Foto: Wikipedia/Flickar/Son of Groucho Venecija. Foto: Wikipedia/Flickar/Son of Groucho

Bilo da otputujete u romantičnu Veneciju, čudesni Prag, neponovljivu Đenovu ili poznati Milano nećete se pokajati odabranom destinacijom. Uverili smo se u agenciji "Travelland" da novac zaista nije problem sa ovakvim cenama za obilazak gradova Evrope.

Za uplate do kraja oktobra, turistička agencija "Travelland" pripremila je veliki broj popusta za popularne zimske centre u Bugarskoj, Italiji, Austriji ili Sloveniji. Nisu male uštede ukoliko zimovanje isplanirate par meseci unapred.

Foto: Flickr/Andrey Stekachev Foto: Flickr/Andrey Stekachev

- Većina hotela daje značajne popuste za uplate do kraja oktobra – objasnio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Svi zainteresovani treba već danas da izvrše rezervaciju, pošto je veliko interesovanje za zimovanja. Posebno bih izdvojio hotele u Bugarskoj, koja je godinama unazad popularna među našim turistima, pre svega zbog blizine, ali i izuzetnih cena. Za par stotina evra cela porodica može provesti zimovanje u Bugarskim hotelima sa spa-centrom i maksimalnom uslugom.

Foto: Wikipedia/Amorphisman Foto: Wikipedia/Amorphisman

Po broju turista koji uplaćuju zimovanje, uverili smo se u agenciji "Travelland" da su najpopularniji Bansko i Borovec u Bugarskoj. Odmah iza ove dve destinacije je Pamporovo sa šarolikom ponudom svojih hotela. Mnogi hoteli daju specijalne popuste za rane uplate zaključno sa 31.10.2016. pa smo iz te ponude izdvojili hotele: Premier Luxury Resort 5* sa 32% popusta, Grand Royale Spa 4* sa 38% popusta, Lion Borovets 4* sa 36% popusta, Yastrebets Spa 4* sa 38% popusta, Perelik Palace 4* sa 32% popusta. I to nije sve: odlične popuste ima veliki broj hotela u Bugarskoj.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Pored skijanja u Bugarskoj, za sve ljubitelje zimskim sportova agencija "Travelland" spremila je odlične cene za Kranjsku Goru i Mariborsko Pohorje u Sloveniji. U ponudi je Austrija sa svojim poznatim skijalištima: Bad Kleinkircheim, Bad Hofgastein, Bad Gastein, Kitzbuhel, Kaprun i Zell Am See. Među ljubiteljima skijanja posebno su popularna mesta Livigno i Madonna di Campiglio, ali je agencija "Travelland" spremila aranžmane i za druga popularna skijališta u Italiji.

Foto: Wikipedia/Leeshore1966 Foto: Wikipedia/Leeshore1966

Sve ponude su sa ograničenim kapacitetima, pa bi trebalo da se zainteresovani jave što ranije u turističku agenciju "Travelland" na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Veliki broj popusta aktuelan je do 31.10.2016. godine.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA