Kvalitetan smeštaj a niske cene u FILIP TRAVEL-u!

Stigli su hladni dani, ali pored iščekivanja zime i radovanja snegu, ipak svi volimo da mislimo na LETO

  • 0

Možda nas mnogo vremena deli od letnjih meseci, brčkanja u moru i odmaranja na plaži, ali iskusni putnici znaju da je upravo sada pravo vreme da mislimo na letnji odmor 2017-te.

Ovo je period kada ima dovoljno slobodnih mesta a cene su znatno niže nego kada se letnja sezona približi. Agencija Filip Travel, u svoju ponudu za Leto 2017 uvrstila je kvalitetan apartmanski i hotelski smeštaj u Grčkoj i omogućila vam da svoje letovanje rezervišete već sada, po veoma povoljnim cenama – od 45€ za 10 noćenja.

Turističke oaze na severu Grčke mame nas svojom lepotom, blizinom i povoljnim cenama

Caspy2003 Caspy2003

Poluostrvo Halkidiki, locirano je na severozapadnom priobalju Egejskog mora. More koje zalazi u kopno, podelilo ga je na takozvana  „tri prsta“- Kasandru, Sitoniju i Atos, gde se nalazi veliki broj hotela i apartmana pa je mogućnost izbora zaista velika. Smeštaj na Halkidikiju za 10 noći košta već od 62 €.

Foto: Flickr/Dimitris Siskopoulos Foto: Flickr/Dimitris Siskopoulos

U Asprovalti,  jednom od najpoznatijih letovališta severne Grčke, koju krasi peščana plaža duga oko 20 km, smeštaj za 10 noći košta 47 €.

Asprovalta se nalazi u blizini Svete Gore, a obala ovog modernog i atraktivnog turističkog gradića godinama je nagrađivana plavom zastavom Evropske Unije. Ponudu za Asprovaltu pogledajte OVDE.

Foto: Wikipedia/Georgios86 Foto: Wikipedia/Georgios86

Na svega 2 kilometra udaljenosti od Asprovalte, nalazi se i Nea Vrasna čije peščane plaže, kristalno čisto more i uređeno šetalište daju osnovu za pravi odmor.

Cena apartmanskog smeštaja u Nea Vrasni staje od 47 €, a celu ponudu možete pogledati OVDE.

Poznato kao „plutajuća šuma“, Tasos je prava destinacija za turiste koji vole predivne plaže, ali i prirodni hlad koji pravi bujna četinarska šuma. First Minute popust važi i za smeštaj na Tasosu, pa tako sada najam apartmana na 10 noći košta 52 €.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Ne toliko poznato mesto Pilion, nalazi se između Soluna i Atine. Ipak, sve veći broj turista opredeljuje se da baš ovde provede svoj letnji odmor, jer Pilion nudi kako uživanje u divnim plažama i kristalno čistom moru tako i u grčkoj tradiciji koja se velikim delom zasniva na nacionalnoj kuhinji. Za rane rezervacije, cena smeštaja u ovom delu Grčke kreće se od 62€.

Foto: Wikipedia/Heidi B Foto: Wikipedia/Heidi B

U ponudi Filip Travel-a naći ćete i smeštajne kapacitete u Stavrosu, Olimpskoj regiji, Pilionu, Sivoti, Eviji, Kavali, Solunu... Sveobuhvatnu ponudu za Leto 2017 možete pogledati na OVOM linku.

Pored smeštaja, u agenciji Filip Travel možete uplatiti i autobuski prevoz do svih navedenih destinacija.

Sve rezervacije možete izvršiti i online na sajtu www.filiptravel.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA