Zašto treba potražiti pomoć stručnjaka iz oblasti ishrane

Hrana je uslovno važna za život i dobro zdravlje i zato se prilikom savetovanja o ishrani treba obratiti stručnjaku (dijetoterapeutu) jer se planovi ishrane prave individualno

Komentari

  • Ja

    7. decembar 2016 | 14:08

    Treba imati kulturu u ishrani. Svi smo zauzeti poslom. Najbitnije je da se oslobodimo stresa, jer od njega sve počinje. Znaci druženje, al i to jedva stignemo. Treba vežbati kad se stigne ono kućna varijanta čisto da ne zardjamo, a za izgled nek se brinu manekeni. Treba jesti sve kao u vrtiću kad spremaju svaki dan različito.

    • 7. decembar 2016 | 22:32

      Sanja

      @Ja

      Slažem se s tobom u potpunosti. Treba jesti raznovrsno. Za vezbanje se nadje vremena. I sama sam kao nalazila izgovore ne mogu radim po ceo dan ali 20 minuta do pola sata se može lako izdvojiti. Neko ujutru, neko popodne ali može se. Sve što nam treba je neka strunjaca ili deblje cebe, i može se uvek uraditi par vezbi. Dugoročno daje rezultate ali problem je što ljudi sve rade naprasno. I dijete i vezbanje pa im onda brzo dosadi sve to i vrate se starom režimu života.

  • BASA

    7. decembar 2016 | 12:21

    Ishranu treba regulisati , prema godinama , poslovnim i porodicnim obavezama ! Hvala nasim nutricionistima na lepim savetima uz " Molbu da nam napisu , Fomulu za izracunavanje tezine !? " Ako to ima u svetu kako nemaju nasi , nutricionisti !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA