BIG BLUE EKSKLUZIVA : Čarter do Madrida i Lisabona - 499 evra

Agencija Big Blue osmislila je božanstvena putovanja odnosno čarter letove do Madrida i Lisabona

  • 2

Madrid i Lisabon

Mnogo je onih koji vole da putuju ali i da uprkos svemu novogodišnje i božićne praznike provedu kod kuće, odnosno da dva velika datuma proslave na tradicionalna način, u društvu prijatelja i porodice. Upravo za njih Agencija Big Blue je osmislila, već sredinom februara, božanstvena putovanja odnosno čarter letove do Madrida i Lisabona. Polazak je 15. februara. Aranžmani su petodnevni (četiri noćenja) a smeštaj u hotelima od tri do pet zvezdica.

Foto: Promo Foto: Promo

U Madridu (http://www.bigblue.rs/MADRID-Hoteli/77/1/ListaHotela.aspx ) je smeštaj rezervisan u hotelima: City House Florida Norte 4* (http://www.hotelfloridanorte.com/). Cena - cena 499 evra; Rafael Atocha 4* (http://www.rafaelhoteles.com/hoteles/atocha-madrid/). Cena - cena 569 evra; Gran Versalles 4*( http://www.hotelgranversalles.es/en/). Cena - cena 619 evra; Sterling 3* (http://www.hotelsterlingmadrid.com/). Cena - cena 649 evra; Courtyard by Madrid Princesa (http://www.marriott.com/hotels/travel/madcy-courtyard-madrid-princesa/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2). Cena - cena 659 evra.

Foto: Promo Foto: Promo

Ukoliko se odlučite da pet dana uz četiri noćenja provedete u Lisabonu u ponudi su sledeći hoteli: Anjos 3* (http://hoteldosanjos.pt/pt). Cena - cena 499 evra; Vip Zurique 3* (http://www.viphotels.com/en/Hotels/VIP-Executive-Zurique/About-Hotel.aspx). Cena - cena 539 evra; Vip Executive Diplomatico 4* (http://www.viphotels.com/en/Hotels/VIP-Executive-Diplomatico/About-Hotel.aspx). Cena – 569 evra ; Vip Executive suites do Marques 3*

Foto: Promo Foto: Promo

Direktnih letova iz Beograda do prostonica dve Iberijske zemlje nema. Zato je tu čarter Big Blua. Aranžman po ceni već od 499 evra s uračunatim avio-prevozom se uklapa u praznične februarske dane (SRETENJE). Pet dana u jednom ili drugom gradu sasvim je dovoljno da obogatite svoja čula novim vrednostima. Lisabon leži na brežuljcima koji okružuju ušće reke Težo u Atlantski okean. U njemu živi oko tri miliona stanovnika. Odiše pozitivnom atmosferom a istinska urbana čarolija su stari kvartovi sa belim zvonicma crkava koje su posebnost Lisabona - čak ih je 78 u širem centru.

Tokom obilaska obevezno treba videti veliku tvrđavu Svetog Đorđa kao i grandiozni most Vasko de Gama (17 kilometara) koji je najduži u Evropi. Atrakcija je i čuveni kip Hrista kralja, podignut po uzoru na onaj iz Rio de Ženeira, čija je statua visoka 28 i nalazi se na postolju visine 78 metara. Hedonistima će se svideti i deo grada Hiado sa velikim brojem kafana, restorana, galerija, kao i pozorišta, knjižara i antikvarnica. Oduševiće vas i vožnja tramvajem broj 28 koji vozi kroz grad, uskim ulicama, prolazeći pokraj većih znamenitosti. Ono što je specifično za ovaj tramvaj je njegova starost. Kad uđete u njega, imaćete osećaj kao da ste zagazili u prošlost.

Madrid je prestonica u kojoj su kraljevi "nomadi noći". Madrid je i jedna od najvećih i najatraktivnijih evropskih metropola. Ne samo zbog svojih velelepnih građevina i burne istorije, nego i zbog sadržajnog kulturnog života koji karakterišu autentični kastiljanski duh i kosmopolitski nemir.

Još od 1561., kada je postao prestonica proglasom kralja Filipa II, u njemu su se gradile raskošne palate, monumentalna zdanja i prostrani parkovi. Razvijao se neverovatnom brzinom da bi izrastao u grad izuzetno skladne i na svakom koraku prepoznatljiva a u mnogo čemu veličanstvne arhitekture.

Poznat po "zlatnom umetničkom trouglu" koga čine tri velelepna muzeja: Prado u kome su izložena dela Velaskeza i Goje, Muzej Tisen Bornemisa s bogatom privatnom kolekcijom i Muzej kraljice Sofije, koja je uspela da povrati iz Njujorka Pikasovo remek delo Gernika….

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    16. decembar 2016 | 18:53

    Na ove cene treba dodati apt takse koje su za Portugaliju previsoke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA