Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sava
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sava

    16. decembar 2016 | 11:51

    Jednostavno, kao i ja vec godinu dana. Ne priblizavati slatko redovnim obrocima minimalno 2h pre ili posle. Dezerti su u stvari nesto najgore za nas izgled, a na protiv svi restorani ga praktikuju.

  • Јасмина

    16. decembar 2016 | 10:57

    Све је у глави.Мозак је покретач целог организма...

  • Sirijus

    16. decembar 2016 | 08:50

    Sta ima tu tajno, to se zna, od kako su emzimi otkriveni i njegova uloga u sustemu varenja. I taj gosp.Nazarov svasta pise !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA