Komentari

  • Milja sepra

    23. decembar 2016 | 21:58

    Dobro je

  • Maki

    23. decembar 2016 | 21:31

    Ovo se kod nas sprema redovno. Nije brzo, ali je odlično!

  • Dejan

    23. decembar 2016 | 19:09

    Ma zaboravi ti na.... sve te divote

  • Boka

    23. decembar 2016 | 16:36

    Pa prsuta je svinjska...opet meso,pohovano....i nije bas na brzinu....koliko treba napraviti palacinke,pa puniti,pa pohovati

    • 23. decembar 2016 | 19:13

      Vrach

      @Boka

      Pohovanje je najbrze ali dok se napeku palacinke poludis...ali vredi. Dobre su I sa mlevenim mesom ili sa pecurkama

    • 23. decembar 2016 | 21:02

      slazem se

      @Boka

      i ne bas zdravo, dva puta przeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA