Allure Caramel by Karisma: Hotel koji odiše jedinstvenom kombinacijom elegancije, komfora i umetnosti!

Ovaj jedinstveni hotel (u potpunosti renoviran 2014. godine) sa četiri zvezdice ima 17 luksuznih soba i apartmana

  • 1

U Venizelosovoj ulici broj 31 (nekadašnja Đure Đakovića) nalazi se vila, koja je bila dom industrijalca i prvog gradonačelnika Beograda Vlade Ilića. Sazidana je u duhu akademizma 1935. godine u tada sirotinjskom kraju, prema projektu dvorskog arhitekte Aleksandra Đorđevića.

Ornamentika i skulptoralni ansambli delo su vajara Živojina Lukića. Ovo zdanje sa svečanim ulaznim tremom, jonskim kapitelima, ornamentikom nad prozorima predstavlja jedno od najistaknutijih ostvarenja beogradske međuratne arhitekture. Danas se u ovoj staroj vili nalazi Allure Caramel Hotel by Karisma, gradski butik hotel svetski poznatog lanca Karisma Hotels& Resorts.

Foto: Promo Foto: Promo

Ovaj jedinstveni hotel (u potpunosti renoviran 2014. godine) sa četiri zvezdice ima 17 luksuznih soba i apartmana. U hotelu postoje i tri specijalne sobe sa enterijerima u stilu ruskog i francuskog ampira i u stilu italijanskog baroka. Allure Caramel by Karisma predstavlja jedinstvenu kombinaciju elegancije, komfora i umetnosti. Namenjen je onima koji traže vrhunsku uslugu, komfor i luksuz.

Foto: Promo Foto: Promo

Upravo zbog svog jedinstvenog izgleda i kraljevskog komfora ovaj hotel je omiljen među poslovnim ljudima koji posećuju Beograd i veoma često su to gosti iz sveta arhitekture, umetnosti, dizajna i poslovni ljudi koji traže kvalitetan smeštaj i nešto veću dozu privatnosti. Garden Glass dvorana u okviru hotela je popularno mesto za organizaciju proslava i poslovnih događaja svih vrsta kao i elegantnih venčanja.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA