Januarsko izdanje modnog festivala „Katapult”

Dvanaesti “Katapult“, koji će biti održan od 20. do 22. januara od 10-22h u beogradskom tržnom centru Delta City, obilovaće modnim poslasticama koje nećete hteti da propustite.

  • 0

Januar je mesec novih početaka, a ukoliko je vaša novogodišnja odluka da  više ugađate sebi, modni festival “Katapult” pravo je  mesto da  ispunite svoje obećanje.

Program januarskog „Katapulta” obuhvatiće oko stotinu odabranih izlagača, koji će predstaviti  upečatljv nakit, maštovit modni asesoar i unikatnu odeću i obuću. Tokom tri dana trajanja festivala,  Delta City biće centar najkreativnijeg i najraznovrsnijeg šopinga u gradu.

“Katapult“ je osmišljen od strane Pero Art Centra kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje umetnika iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti. Ovim jedinstvenim dešavanjem u našem gradu, želimo široj javnosti da otkrijemo jedan novi, maštovitiji svet, naspram preovlađujućeg sveta serijske proizvodnje odeće, obuće i asesoara.

Velika posećenost  prethodnih festivala i zadovoljstvo brojnih kupaca, najbolji su pokazatelji kvaliteta radova izlagača i zainteresovanosti javnosti za stvaralačke tokove mlađe generacije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA