≫ 

Popusti za najam apartmana u agenciji Travelland!

Redovni gosti turističke agencije "Travelland" godinama unazad koriste povoljnosti za rane uplate. Tako je i ove godine, sa obiljem popusta u ovoj agenciji

  • 0

Apartmanski smeštaj pruža relativnu vrstu slobode, a možete proći jeftinije nego da ostanete kod kuće, kažu u agenciji "Travelland".

Redovni gosti turističke agencije "Travelland" godinama unazad koriste povoljnosti za rane uplate. Tako je i ove godine, sa obiljem popusta u ovoj agenciji. Grčka kao najomiljenija destinacija naših turista, nalazi se u središtu ponude i agencije "Travelland". Na apartmanski smeštaj odobravaju se popusti do 20% za uplate do 17.02.

- Poslednjih godina hotelski smeštaj postaje sve traženiji u odnosu na apartmane, ali daleko od toga da je apartmanski smeštaj manje zastupljen u našoj ponudi – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Postoje porodice koje uživaju u relativnoj vrsti slobode koju pruža najam apartmana. Za rane uplate pojedinih termina možete proći jeftinije nego da ostanete kod kuće.

Foto: Promo Foto: Promo

Za predstojeću turističku sezonu, agencija "Travelland" zadržava najbolju ponudu apartmana na Halkidikiju, a posebno u popularnom Pefkohoriju, koji je omiljen među korisnicima apartmanskog smeštaja. Naravno, u ponudi su i ostala mesta poluostrva Halkidiki: Hanioti, Kalitea, Polihrono, Dionisos Beach, Nea Roda, Jerisos...

Caspy2003 Caspy2003

- Pored standardnih popusta kod ranih uplata za najam apartmana, imamo u ponudi i fantastične paket aranžmane sa prevozom – objasnio nam je Milan Jovanić. – U pitanju su paket aražmani za apartmanski smeštaj u Pefkohoriju: Korali, Panorama i Avra. Naravno za svaki od apartmana iz ponude agencije "Travelland" može se posebno organizovati i autobuski prevoz.

Foto: Promo Foto: Promo

Pefkohori je za naše turiste tradicionalno najpopularnije mesto na Halkidikiju. Agencija "Travelland" iz svoje ponude za Pefkohori izdvaja novi objekat Adonis Village i odličnu vilu Aloni Palace. Ne treba zaboraviti popularne Korale, vilu Adonis, Areti, Sotiris, Vlahos, Filipu, Ikonomu...

I to nije sve u agenciji "Travelland". Popusti do 20% odobravaju se na celokupnu ponudu apartmanskog smeštaja za rezervacije do 17.02. Agencija "Travelland" izdvaja vilu Tambos u Haniotiju, Palm Beach u Polihronu, Zorbas u Dionisosu, Ksers u Nea Rodi, Armenos u Jerisosu... I još mnogo toga sa do 20% popusta.

Foto: Promo Foto: Promo

Akcijske cene u agenciji "Travelland" traju do 17.02. a pošto je veliki deo apartmana već zauzet, svi zainteresovani trebalo bi što pre da izvrše rezervaciju na adresi Dobračina 43, u Beogradu, gde će vas sačekati ljubazno osoblje ove agencije. Za više informacija posetite www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA