Komentari

  • Mirijam

    21. april 2017 | 18:53

    Pravim hleb od 4 vrste brasna, kukuruzno zuto, heljdino, razeno i jecmeno, u jednakoj srszmeri. 1 prasak za pecivo, malo soli i po jedna sska golice, orosa, suncokreta i susama, pola mere maslinovog ulja i 2 i po mere vode. Sve se redom smesa i oece pola sata. Ni laksi, jeftiniji, niti lepsi i ukusniji hleb.

  • Zorana

    20. februar 2017 | 09:14

    Od čega sit, od toga i debeo.

  • Mirko&Slavko.

    18. februar 2017 | 20:36

    Све што је рафинисано,просејано до белине је наравно мање корисно,здраво.Црни од целог зрна,не обојени хлеб,је здравији јер љуска,кора,садрже далеко више влакана и корисних твари,него огољено зрно.То важи за све житарице.

  • Mirjam

    18. februar 2017 | 13:18

    Ps., pravim hleb sama, za pola sata gotovo.

  • Mirjam

    18. februar 2017 | 13:17

    Sigurno, da i kolicina pojedenog hleba utice na tezinu, ali jenisto tako sigurno, da je crni hleb od nekoliko vrsta integralnog brasna i ubacenim semenkama, bez kvasca, ukusniji i zasitniji. Nema sanse da pojedete veknu odjednom, jer je kompaktniji i zasitniji. Iz mog vlastitog nekolikogodisnjeg iskustva ne mogu niti strucnjaci da obore ovo moje iskustvo

  • Acko

    18. februar 2017 | 13:16

    ..najbolji je onaj koji se najmanje konzumira..600 (šestotina) grama hleba,konzumiram pet dana..

  • Maksa

    18. februar 2017 | 12:58

    Ovo je zaista tesko,vucicu,pomozi

  • Dole

    18. februar 2017 | 12:49

    Ja uzimam sosin hleb 600 g od pancevacke pekare,to je crni hleb tako pise,ako ga ima kazu da samo dodaju boju u brasno i postaje crni hleb!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA