SAMO U AGENCIJI TRAVELLAND: Hotel po ceni apartmana!

Turistička agencija "Travelland" posebno izdvaja svoju specijalnu ponudu za hotel "Olympion Melathron", a koja podrazumeva smeštaj u porodičnim bungalovima ovog hotela, na bazi polupansiona

  • 1

Hotel "Olympion Melathron" je lociran u Platamonu na Olimpskoj rivijeri, udaljen samo 100 metara od prelepe plaže. Privilegovan svojom lokacijom, između planine i mora, boravak u ovom hotelu pruža uživanje u bogatoj vegetaciji koja je kombinovana sa velikim plavetnilom Egejskog mora.

Turistička agencija "Travelland" posebno izdvaja svoju specijalnu ponudu za hotel "Olympion Melathron", a koja podrazumeva smeštaj u porodičnim bungalovima ovog hotela, na bazi polupansiona.

- Porodični bungalovi u hotelu "Olympion Melathron" pravi su raj za decu – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Iz tog razloga izdvajamo ovu ponudu za sve porodice sa jednim ili dva deteta. Takođe, ove smeštajne jedinice hotela "Olympion Melathron" imaju mogućnost smeštaja i tri odrasle osobe sa jednim detetom, za sve one porodice koje možda imaju jedno dete starije od dvanaest godina.

Porodični bungalovi hotela "Olympion Melathron" imaju površinu od oko 35 m2, locirani su odmah pored glavne hotelske zgrade u prelepom zelenilu, a zaista predstavljaju idealnu opciju za sve porodice. Hotel "Olympion Melathron" sadrži recepciju, restoran, bazen, bar, besplatan WiFi internet u opštim delovima hotela. Bazen hotela "Olympion Melathron" okružen je drvećem i nudi ležaljke i suncobrane. Besplatan parking se može koristiti u okviru hotela. Ishrana je na bazi polupansiona, a doručak i večera se serviraju po sistemu neograničenog samoposluživanja.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

- Između ostalih ponuda turističke agencije "Travelland", hotel "Olympion Melathron" predstavlja odličan odnos cene i kvaliteta dobijene usluge – objasnio je Milan Jovanić iz ove agencije. – Cela porodica može letovati u hotelu "Olympion Melathron" po cenama prosečnog najma apartmana. Ovde ipak dobijate hotesku uslugu i ishranu na bazi polupansiona.

Uverili smo se u agenciji "Travelland" da cene aranžmana za hotel "Olympion Melathron" variraju od 464 € do 834 € za celu porodicu, a zavise od broja članova porodice i datuma putovanja. U poređenju sa ostalim ponudama na tržištu, turistička agencija "Travelland" ponovo ima pravu hit ponudu.

Na samo 30 km od hotela "Olympion Melathron" nalazi se poznato arheološko nalazište Dion. Položaj hotela je idealan za obilazak sela na planini Olimp. U blizini današnjeg Platamona nalazio se nekadašnji antički grad Heraklion. Ipak najpoznatije obeležje Platamona jeste vizantijski zamak iz 12. veka. I još mnogo zanimljivosti ove regije stoje na raspolaganju svim gostima hotela "Olympion Melathron".

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Ovu fantastičnu ponudu možete rezervisati u turističkoj agenciji "Travelland" najkasnije do 15.03. Svi zainteresovani mogu dobiti detaljnije informacije u prostorijama agencije "Travelland" na adresi Dobračina 43, u Beogradu, ili na sajtu agencije: www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soli 65

    9. mart 2017 | 12:32

    Odlican hotel . Pre tri godine bio sa porodicom , sve pohvale . Vrhunski nivo ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA