TRAVELLAND preporučuje uslugu svetske klase!

U turističkoj agenciji „Travelland“ preporučuju hotel „Thassos Grand Resort“, na ostrvu Tasos, kao jednu od trenutno najboljih ponuda ove agencije

  • 1

- Hotel „Thassos Grand Resort“ je nov hotel na Tasosu, koji je već postao izuzetno popularan – rekao nam je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Nekada su to bili „Royal Paradise“ ili „Ilio Mare“, ali se sve veće interesovanje putnika usmerava na hotel „Thassos Grand Resort“.

Hotel Thassos Grand Resort se nalazi na ostrvu Tasos i nudi direktan pristup privatnoj plaži. Objekat poseduje 4 otvorena bazena, 2 bara i restoran u kojem se služi veliki izbor autentičnih mediteranskih jela. Hotel Thassos Grand Resort je otvoren 2016. godine.

Foto: Promo/Travelland Foto: Promo/Travelland

Prostrane sobe i apartmani imaju elegantan nameštaj i moderne pogodnosti. Svaka smeštajna jedinica uključuje sopstveno kupatilo sa kadom. Sve vrste soba sadrže flat-screen TV, a neke imaju prostranu dnevnu sobu sa udobnim sofama. Gosti mogu uživati u pogledu na vrt, na planine ili na more. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama hotela Thassos Grand Resort.

Hotelski restoran Olympus služi bogat izbor jela za doručak i nudi pogled na zaliv „Agios Ioanis Lukas”. Hotelska taverna Dionysus nudi fina mediteranska jela, pripremljena od pažljivo odabranih namirnica. Gosti se mogu opuštati pored bazena i uživati u velikom izboru osvežavajućih pića. Originalni kokteli se služe u salonskom baru.

Foto: Promo/Travelland Foto: Promo/Travelland

U neposrednoj blizni hotela Thassos Grand Resort je arheološko nalazište, a luka Tasos je udaljena 19 km. Samo ostrvo izdvaja čudesna vegetacija, pa Tasos nazivaju i šumom koja plovi. Veliki broj skrivenih uvala, plaža, tradicionalnih taverni, čine boravak na Tasosu jedinstvenim.

- U turističkoj agenciji Travelland možete uplatiti aranžman za hotel Thassos Grand Resort po cenama već od 1.094 € - objasnio je Milan Jovanić iz ove agencije. – Cena zavisi od vrste sobe, termina, broja putnika, ali bilo šta da odaberete cena je izuzetno povoljna za ovakav hotel kakav je Thassos Grand Resort.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili dobiti više informacija na internet prezentaciji ove agencije: www.travelland.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA