Komentari

  • Prorok Stalin

    19. mart 2017 | 21:29

    A kriška leba?

  • Skandinavija

    19. mart 2017 | 19:43

    Nije tacno za pirinac! U Aziji gde nemaju frizdere ili gde barem svaka kuca nema frizder kuvani perinac jedu dva tri dana... Bijo i video!!

  • Zoran

    19. mart 2017 | 19:00

    Ima netacnosti mnogo u ovome.Ja sam hiljade puta podgrejavao sve ovo i nikad problem.Sto ne znaci da je i korisno i da ne treba biti oprezan.Trebalo bi se posebno voditi racuna leti kad su temperature visoke.

  • Sreten

    19. mart 2017 | 18:24

    A da li se može podgrejati sladoled?

  • mirko

    19. mart 2017 | 17:16

    Piletina se ne sme podgrevati jer je često zaražena salmonelom, a može se jesti kad se spremi?!?

    • 19. mart 2017 | 19:01

      Видинка Радановић

      @mirko

      Не сме се подгревати делимично( микроталасно) ,већ на вишој температури , са свих страна, како и пише!

    • 13. mart 2023 | 17:08

      Letitia

      @mirko

      Piletina koju kupujemo u prodavnicama, sa farmi pilica je tiha jeza, puna antibiotika i hormona. Jer pile koje trci bastom treba 6 meseci da dostigne 1,300 kg, a piletu sa farme pilica treba 15 dana. Sto napravis, pojedi, vec uvece mu je ukus nikakav. Jedino ono iz eko uzgoja moze vredeti.

  • Margit

    19. mart 2017 | 15:17

    Molim redakciju da napisi dali se moze slediti slatka pavlaka.a onda odlediti ulupati I upotrebiti

    • 19. mart 2017 | 17:04

      Ljudmila

      @Margit

      Ne moze

    • 19. mart 2017 | 20:36

      Minja

      @Margit

      Može, kao i dugotrajno mleko. Morate samo da ga dobro izmuckate u ambalaži jer mogu da ostanu mali ledeni kristalcici. U Francuskoj slatku pavlaku i posudu u kojoj će je posle muckati stave jedno pola sata u zamrzivač i mnogo se brze i bolje umuti.

    • 13. mart 2023 | 17:21

      Karakondzula

      @Margit

      Ne moze. Drugo je ohladiti a da se ne smrzne.

  • Kalabic

    19. mart 2017 | 15:15

    Sarma ima pirinca a njbolja je kad se podgreje..Sta cemo sad?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA