TRAVELLAND PREDSTAVLJA TROPSKI RAJ: Tajland i Bali

Nedavno je turistička agencija „Travelland“ proširila svoju ponudu egzotičnih destinacija, za koje se kao naročito atraktivne izdvajaju ponude turističkih aranžmana za Tajland i Bali. Naravno, tu su Sejšeli, Mauricijus, Maldivi, Dubai, Bali, Kuba, ali ovaj put agencija „Travelland“ predstavlja Tajland i Bali

  • 0

- Posebno bih izdvojio ponudu za Ko Samui na Tajlandu – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“ - Kako zbog svoje atraktivnosti, zato što je to letnja destinacija, sa boravkom u Bangkoku, tako i zbog odličnih cena. Ovaj aranžman podrazumeva Bangkok sa 3 noćenja i Ko Samui sa 6 noćenja. Po sličnom receptu organizjemo i aranžmane Bangkok-Hua Hin, Bankgkok–Pataja, a Puket se organizuje kao samostalna destinacija.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Tajland je čarobna zemlja u jugoistočnoj Aziji koja nije bila kolonizovana, pa je tako zadržala svoj jedinstveni i originalni šarm. Aranžmani obično počinju posetom glavnom gradu Bangkoku, koji vrvi životom, provodom i jedinstvenom kuhinjom. Odmarališta kao što su Ko Samui, Hua Hin, Pataja i Puket, predstavljaju istinsku lepotu tropskih predela.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Ko Samui je pravi tropski raj i treće po veličini ostrvo Tajlanda, koje obuhvata nacionalni park sa koralnim grebenom, farmu leptira, predivne budističke hramove, vodopad i još mnogo toga. Agencija „Travelland“ ovde preporučuje hotel Ibis Samui Bophut 3* po ceni već od 1.089 €. Hua Hin je omiljena destinacija domaćeg stanovništva, na kojoj odmara čak i sama kraljevska porodica.

Za Hua Hin gencija „Travelland“ preporučuje Majestic Grande 4* po ceni već od 1.269 €. Puket je najveće ostrvo Tajlanda sa dominantnom tropskom vegetacijom, peščanim plažama i krečnjačkim liticama koje su prekrivene šumovitim brdima. Za Puket agencija „Travelland“ preporučuje Seaview Patong Hotel 3* po ceni već od 999 €. Pataja je svetski poznato letovalšte na nekih 160 km od Bangkoka, za koju agencija „Travelland“ preporučuje hotel Ibis Pataya 3* po ceni već od 899 €.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

- Bali kao destinaciju ne treba mnogo predstavljati - objasnio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Bitno je samo naglasiti da po cenama već od 1.099 € možete provesti nezaboravan odmor na ovako eksluzivnoj i egzotičnoj destinaciji, kao što je to Bali.

Foto: Pixaby Foto: Pixaby

Bali je spoj mistike, tradicije i okrepljujućih spa tretmana. Ovo indonežansko ostrvo se sa pravom ubraja u najlepše deistinacije sveta. Bez obzira na ekskluzivnost ove destinacije, ona nije izgubila ništa od svog tradicionalnog poimanja sveta, prirode i hrane.

Na ostvu Bali je sniman popularni film „Jedi, moli, voli“ sa Džuliom Roberts u glavnoj ulozi. Jedinstvena tropska plaža Nusa Dua nalazi se na samo 13 km od aerodroma, a turistička agencija „Travelland“ upravo na ovoj plaži nudi hotele: Nusa Dua Beach & Spa 5* po ceni već od 1.579 €, Grand Hyatt Bali 5* po ceni već od 1.675 € i hotel The Westin Resort Nusa Dua 5* po ceni već od 1.999 €. Naravno, ne treba zaboraviti ni fantastične hotele The Vira Bali 4*, Grand Inna Kuta 4* i Grand Miragge Resort 5*.

Foto: Wikipedia/San Andreas Foto: Wikipedia/San Andreas

- Zbog raspoloživosti, apelujemo na sve zainteresovane da nam se na vreme obrate u vezi organizacije letovanja na ovako egzotičnim destinacijama - završio je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“.

Foto: Wikipedia/Jimmy McIntyre Foto: Wikipedia/Jimmy McIntyre

Sve informacije možete dobiti na internet prezentaciji turističke agencije „Travelland“ ili na adresi Dobračina 43, u Beogradu, gde će vam profesionalno osoblje ove agencije dati detaljnija objašnjenja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA