Terme Olimia: Oaza mira za dušu i telo!

Koliko puta ste poželeli da izdvojite nekoliko dana i pobegnete od svakodnevnih obaveza i užurbanog tempa gradskog života negde možete u miru i tišini moći da napravite predah i posvetite se isključivo sebi?

  • 0

Wellness & Spa centri predstavljaju sve popularniji izbor za kratkotrajne odmore, u toku kojih ćete moći da uživate u oazi mira i zaboravite na sve brige.

Bazeni, saune, turska kupatila, hidromasažne kade, tapidarijumi, različite vrste masaža, samo su neke od stvari koje vas tamo očekuju, a koje će vam pomoći da se oslobodite stresa.

Slovenija je izuzetno popularna zemlja za wellness i spa turizam, a Terme Olimia su jedne od najpopularnijih i najluksuznijih termi Slovenije koje nude tretmane hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstenim uslugama. Hoteli i apartmani u Termama Olimia idealni su za porodično uživanje i kvalitetan odmor. Prirodno bogatsvo predstavlja termalna voda koja izvire sa temperaturom između 30 i 37°C, a letnji termalni park Aqualuna predstavlja vrhunsku atrakciju za turiste iz celog sveta.

Kada su u pitanju hoteli, u Termama Olimia izdvajaju se dva hotela: Breza kategorizacije 4* i Sotelia kategorizacije 4*superior. U Wellness hotelu Sotelia nalazi se dečiji mini klub u kojem će najmlađe paziti tim animatora i gde će se deca osećati kao kod kuće. Vreme boravka u klubu mogu ispuniti igranjem različitih dečijih igrica, učestvovanjem u kreativnim radionicama, crtanjem kao i drugim dečijim aktivnostima. Oba hotela su povezana podzemnim hodnicima sa wellness centrima Termalija i Orhidelia.

Foto: Promo Foto: Promo

Wellness centar Orhidelia predstavlja najprestižniji deo Termi Olimia i jedinstveno je mesto koje će vašem duhu i telu pružiti pravi preporod. Već osam godina ponosi se titulom "Naj wellnessa" u Sloveniji. I ove godine tradicija se nastavila. Članovi stručnog žirija, uredničke ekipe emisije „Dobro jutro Slovenija“ i posetioci termi su sa najvećim ocenama i najviše glasova za najbolji slovenački wellness proglasili upravo wellness Orhidelia. Orhidelia ostaje najprestižniji svet termalnih užitaka i wellness sa dušom, bez presedana u Sloveniji.

Svi koji su ikada ušli u svet prestižnih (luksuznih) termalnih zadovoljstava, gde je skriven predivan vodeni svet i sauna centar sa luksuzno odabranim detaljima, veoma dobro znaju da je wellness Orhidelia jedinstven.

Orhidelia je wellness sa dušom, koji posetiocima nudi užitke sasvim drugačijeg sveta. Wellness u harmoniji sa prirodom, u čoveku otkriva energiju i snagu života. Pažljivo pripremljeni programi su dizajnirani za uspostavljanje harmonije između tela, lepote i blagostanja.

Različite tehnike i postupci jedinstvene masaže i nege prilagođene su željama i potrebama posetioca, tako da maksimalno okrepljuju i um i telo.

Foto: Promo Foto: Promo

Osetiti wellness Orhidelia u svoj njegovoj lepoti, neprocenljivo je iskustvo.

Raznovrsnost ponude Wellness centra Orhidelia omogućava svakom gostu da pronađe svoj kutak mira i opuštenosti. Bazenski kompleks čine dva velika bazena. Unutrašnji bazen sadrži brzu reku, vulkansku pećinu, muzički bazen, dva đakuzija i ležajeve za masažu. Spoljašnji bazen sadrži đakuzi, ležajeve za masažu, gejzire i vodeni bar. Saune su podeljene na dva dela - parni koga čine sauna sa različitim programima, velika parna sauna i odmorište sa đakuzijem, i finski deo, koji sadrži finsku saunu sa različitim programima, bio saunu, infracrvenu saunu, odmorište i bazen za hlađenje. Oba dela sa saunama povezuje spoljašnja nudistička terasa sa bazenom. U wellness-u Orhidelia, nalazi se i spa Amala, deo prostora namenjen individualnim uslugama.

Wellness centar Termalia garantuje dobru zabavu za celu porodicu.  Površina vode bazena za decu i odrasle je 2.000 m², a temperatura između 28°C i 35°C. Sastoji se od bazenskog kompleksa koji čine veliki unutrašnji i spoljašnji bazen sa rimskim kupkama, gejzirima, podvodnim masažama, vodenim mlazevima, vodenim vodopadom, tri đakuzija i dva dečija bazena.

Agencija Odeon World Travel u saradnji sa Termama Olimia izdvojila je specijalne prolećne pakete: "Prolećni wellness", "Prolećno buđenje u apartmanima" i paket "Magičnost Orhidelije" koji će biti aktuelni do kraja juna.

U paket "Magičnost Orhidelije" uključen je boravak u hotelu Sotelia, neograničen ulaz u wellness centar Orhidelia, ulaz u saune wellness centra Termalija, polupansion usluga, kao i besplatan boravak deteta starosti do 5 godina u pratnji dve odrasle osobe. Cena po osobi za boravak od dve noći kreće se od 192 evra.

Paket "Prolećni wellness" podrazumeva boravak u hotelu Breza. Cena za dva noćenja kreće se od 128 evra po osobi sa uključenom polupansion uslugom i korišćenjem sauna u wellness centru Termalija. U pratnji dve odrasle osobe dete do 5 godina boravi besplatno.

„Prolećno buđenje u apartmanima“ obuhvata boravak u apartmanima Hotel Rosa 4* ili Lipa 3*. Cena za dva noćenja kreće se od 78 evra po osobi, a u paket je uključena polupansion usluga kao i besplatan boravak za dete starosti do 5 godina, takođe u pratnji dve odrasle osobe.

Uz fantastičnu ponudu turističke agencije Odeon World Travel doživećete potpuno novo iskustvo koje će vašem telu i duši pružiti jedinstven ugođaj. Potražite svoj intimni kutak i oazu mira u Termama Olimia i učinite nešto dobro za sebe.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA