≫ 

TRAVELLAND: Iskoristite poslednji minut!

Pored odlične ponude za hotele i apartmane u Grčkoj, agencija "Travelland" nudi i snižene cene aranžmana za Siciliju

  • 1

I tokom juna meseca turistička agencija "Travelland" u svojoj ponudi ima fantastične "last minute" aranžmane. Pored odlične ponude za hotele i apartmane u Grčkoj, agencija "Travelland" nudi i snižene cene aranžmana za Siciliju.

- Pre svega bih izdvojio našu ponudu za hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5* za koje pored sniženih cena imamo raspoložive kapacitete u terminima koje nemaju druge turističke agencije – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije "Travelland".Po cenama već od 1.312 € za Porto Carras Sithonia 5* i već od 1.129 € za Porto Carras Meliton 5* cela porodica može letovati u jednom od najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj.

Foto: Promo/Travelland Foto: Promo/Travelland

U turističkoj agenciji "Travelland" u ovom trenutku izdvajaju i ponudu za novi hotel na Tasosu koji se zove Thassos Grand Resort 5*. Sa cenom već od 1.139 € ovaj hotel se izdvaja iz ponude na Tasosu, pored hotela Alexandra Beach 4* sa cenom već od 1.259 €.

Na Olimpskoj regiji ova agencija preporučuje "last minute" ponudu za hotel Cronwell Platamon Resort 5* sa cenom već od 1.158 €. Iz istog hotelskog lanca na Sitoniji, hotel Cronwell Sermilia 5* nudi neverovanih 42% popusta. Hotel Alexandros Palace 5* na Atosu moguće je uplatiti u agenciji "Travelland" po cenama već od 829 €.

Foto: Promo Foto: Promo

- U pojedinim terminima mnogi hoteli u Grčkoj su odavno rasprodati – nastavlja Milan Jovanić iz agencije "Travelland" Zato bi trebalo posebno obratiti pažnju i na hotele Hanioti Grand Otel 4* i Hanioti Grand Victoria 2* koji u traženim terminima imaju još uvek raspoloživih kapaciteta. I to u specijalnim akcijama za dvoje dece gratis. Odnos cene i kvaliteta za ove hotele u Haniotiju je za svaku preporuku.

Više nego odlična ponuda za hotele Olympion Melathron 2* i Pelli 3*, u turističkoj agenciji "Travelland" može se po cenama meriti sa apartmanskim smeštajem. Sve je traženija i regija grada Aleksandropolis u kojoj dominira ponuda za hotele Ismaros 4* i Grecotel Egnatia 4* u kojem se odobrava boravak za čak tri deteta gratis. Sličnu ponudu agencija "Travelland" ima za hotel Diaporos 3* na Sitoniji, a hotel Vilaggio Maistro 3* na Lefkadi moguće je uplatiti po cenama već od neverovatnih 310 €, što je ponuda sa 57% popusta.

Foto: Promo Foto: Promo

- Nikako ne treba zaboraviti našu "last minute" ponudu za Siciliju objasnio je Milan Jovanić iz agencije "Travelland". – Trenutno odobravamo odlične popuste za hotele Corallo 4*, Sporting Baia 4*, Villa Athena 4* i Sant Alphio 4*, a u pojedinim terminima sa gratis dinarskim delom aranžmana. Takođe preporučujemo i paket aranžmane sa avio-prevozom za Krf i Kefaloniju u Grčkoj.

Foto: Promo/ Travelland Foto: Promo/ Travelland

Prepoznajte ostvarenje svojih želja i iskoristite poslednji minut za jeftin i kvalitetan aranžman. Više informacija o celokupnoj ponudi turističke agencije "Travelland" možete dobiti na adresi agencije Dobračina 43, u Beogradu, ili na zvaničnoj internet prezentaciji: www.travelland.rs.

(Telegraf.rs/ PR )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ono

    5. jun 2017 | 11:17

    Moze li mi neko dati preporuku za Tasos? Plaze,hotel,grad..strana ostrva itt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA