Grčka ostrva - "Last minute" ponude u Belvi Travelu!

Za 11. jun važi specijalna ponuda za ostrvo Skiatos

  • 2

Ostalo je još malo slobodnih mesta za polaske u junu a u Belvi Travelu imaju nekoliko "Last minute" ponuda na koje bi trebalo da obratite pažnju ukoliko planirate odmor u narednom periodu.

Za letovanje na ostrvu Zakintos od 10. Juna, za 10 noćenja u aparmanima u vilama Drosos i Ionian Colors,  sa autobuskom prevozom,  ukupna cena je 119€. Apartmanske vile se nalaze u centru Laganasa, u neposrednoj blizini peščane, 5 km duge plaže "Lagana", sa kristalno čistim morem. U istom terminu možete sa popustom letovati i u hotelu Chryssi Akti 3*, smeštenom na sopstvenoj uređenoj plaži sa ležaljkama u mirnom delu Argasija. Za termin od 10. juna možete dobiti popust od 20% na smeštaj u ovom hotelu.

Foto: Promo/ Belvi Travel Foto: Promo/ Belvi Travel

Za 11. jun važi specijalna ponuda za ostrvo Skiatos. Paket sadrži prevoz (autobus u odlasku a povratak avionom) i 10 noćenja u apartmanima u vilama Ftelia (189 €), Karafelas (199 €) i Lalaria (209 €). Skiatos je malo šumovito ostrvo, na dva i po sata plovidbe trajektom od Volosa. Važi za mondensko ostrvo, ali sa vrlo pristupačnim cenama. Iako dugačako samo četrnaest kilometara, ovo ostrvo je poznato po velikom broju prelepih plaža (zvanično 66), kako u blizini grada, tako i na severozapadnoj, nenaseljenoj, strani ostrva.

Evia (Evija ili Eubeja) je najveće ostrvo u Egejskom moru i drugo po velečini grčko ostrvo (odmah posle Krita), nalazi se zapadno od Atike i Beotije, od kojih je odvojeno Atalantskim i Evripskim tesnacem. Od 12. juna možete letovati u studijima vile Keras, koja se nalazi u najmirnijem delu Pefkija, na glavnoj ulici – promenadi i samo 10m od dugačke peščano – šljunkovite gradske plaže. Cena aranžmana sa 10 noćenja i prevozom autobusom je 139 €.

Foto: Promo/ Belvi Travel Foto: Promo/ Belvi Travel

Jedna od najpopularnija destinacija u Belvi Travelu i dalje je Krf. Za letovanje na ovom predivnom ostrvu od 14. juna, za paket aranžman koji obuhvata smeštaj u apartmanima (10 noćenja) i prevoz avionom, još malo slobodnih mesta ima u vilama  Aleksandra (199 €), Nelly (249 €), Sotiris (229 €) i Limani (219 €). Za letovanje na Krfu, na specijalnoj ponudi je i hotel Oasis 2* a aranžman od 14. juna koji sadrži 10 noćenja sa doručkom i prevoz avionom je 249 €.

Foto: Promo/ Belvi Travel Foto: Promo/ Belvi Travel

Važno je napomenuti da sve ove ponude imaju ograničene kapacitete. Sve specijalne ponude možete videti na posebnoj strani veb sajta turističke agencije Belvi Travel.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA