Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • esma

    03. jul 2017 | 13:33

    Interesuje me sta tehnolozi kazu po pitanju odabira a paradajiza po kvalitetu na osnovu uvrezenog zapazanja da su najaolje sorte paadajzi koji imaju sirok krug gde je drska posto su takvi paradajzi uvek bili zaista dobri,bas kao ovaj sa slike,mesnati a socni,a ne oni puni vode koja pljusti a zilavi koren kada se preseku.

  • peskir

    03. jul 2017 | 00:11

    Koliko dve gajbe, ocu da nosim u Grcku ?

  • Jovan

    02. jul 2017 | 21:32

    Prodajem oaradajz u borci jutros sam prodao 50 kg mog paradajza za pola sata. Razgrabio se zbog kvaliteta. A sto se tice cvrstoce to samo zavisi od vrste. Cvrsci paradajz je bolji za transport ali je losijeg ukusa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA