Pogledajte poruku dece s Daunovim sindromom budućoj mami (VIDEO)

U čast ljudi s Daunovim sindromom i njihovom danu koji se danas obeležava u svetu donosimo vam ovu predivnu priču koja govori o tome da život dece i odraslih sa ovim problemom ne mora da bude ništa manje kvalitetan nego kod drugih

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nikola
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Biljana

    02. decembar 2018 | 00:45

    Dragi moji. Ja imam 52 godine. Bogu hvala dve cerke dva unuceta zdravi. Pre par godina sam upoznala dve predivne osobe sa daunovim sindromom. Oni su iz Amerike i rodjeni su brat i sestra. Upoznala sam ih u Crnoj gori. Znam da se devojka zove Dzesika. Ime brata sam zaboravila. NAZALOST. On je nesto stariji od sestre. Mozda ce ovo procitati pa ce mi se javiti. Toliko bih zelela da ih pronadjem. Volela bih da mogu da vam prenesem koliko je to druzenje od deset dana bilo prelepo. Ma nezaboravno. Oni su samostalni. Veseli druzeljubivi. Ma malo je reci predivni. Moje najlepse drustvo s mora ikada. Nikad to necu zaboraviti. Pruzaj7 mnogo a traze tako malo. Samo trenutak paznje. Pitacete se kako to da sam zaboravila ime. Ja sam se razbolela na moru dobila visoku temperaturu povracanje i sve sto ide uz to. Verujte mi. Znali su da sede citavu noc na terasi da bi mi pravili limunadu. Caj sa limunom Dzesika mi je kuvala u lonce za kafu supu. Zasmejavali me....ma to se ne zaboravlja. MOLIM VAS AKO IH NEKO POZNAJE MOLIM KONTAKT A AKO PROCITAJU. MOLIM VAS DRUGARI JAVITE MI SE. ZELIM DA VAS CUJEM DA VAS VIDIM I DA SE PONOVO SMEJEMO ONAKO SLATKO ZARAZNO. OVO SU DIVNA BICA DEO NAS MOLIM VAS POTRUDITE SE DA RAZUMETE OSOBE SA DAUNOVIM SINDROMOM ONI NISU BOLESNI ONI SU PREPUNI LJUBAVI. VOLIM VAS SVE NA KUGLI ZEMALJSKOJ. MOZE DA MI SE JAVI KO GOD POZELI KO IMA OVAJ SINDROM. JA VAS RAZUMEM VOLIM I ZELIM VAS ZA DRUZENJE. VEEEEELIKI POZDRAV

  • Nikodin

    21. mart 2014 | 16:23

    Pogledajte francuski film"Osmi dan",predivna prica o zivotu decaka koji ima Daunov sindrom!

  • Nikola

    21. mart 2014 | 14:29

    Svaka cast. I deca sa bilo kakvim poremecajem trebaju biti srecna. Njima samo treba ljubavi. Naravno da to moze da se spreci, ali ako to nije slucaj, to dete treba voleti kao i svako drugo. Svaka cast udruzenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA