Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika iskustvo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • iskustvo

    20. januar 2020 | 17:47

    Ona ga je primila jer ju je darivao skupim poklonima i posle par čašica vina su završili u našem bračnom krevetu. Sve sam video preko kamera. Kasnije sam joj rekao da sve znam i ona je počela da plače, ali sam je zagrlio i rekao joj da je volim najviše na svetu. Tu noć smo baš žestoko vodili ljubav. Ona se kasnije vadila da nije mogla da odoli njegovom šermu, neobuzdanoj energiji, njegovom zagrebačkom akcentu, da je bila sama a ja daleko, da ju je ponelo vino i tako... Da je on "radi". Ta njena afera je učvrstila naš brak. Tako da ovo sa znacima sigurno stoji.

  • iskustvo

    20. januar 2020 | 17:45

    Ovo je živa istina! Ženama blizancima je nekako sasvim prirodno da varaju. Kao da im je varanje u krvi. Moja mama je blizanac i varala je godinama moga tatu koji je riba sa njenim šefom koji je strelac. Ona je bila vrlo lepa žena kao mlađa, krupnih zelenih očiju, vitka i visoka brineta. Kada se smuvala sa šefom imala je 35 godina, a tata je bio neznatno višlji od nje i par godina stariji, prosečne lepote. Sa druge strane njen šef je bio 55-56 godina, niži od nje, ne baš lep. Ipak sam čuo njen razgovor sa njenom najboljom prijateljicom kako joj priča da je moj otac dobar kao muž i otac i za porodicu, ali je ne "radi" mentalno i da je slab u krevetu, dok je šef sa druge strane "radi" gde treba i "razbija" je u krevetu. Čuo sam nju i njenog šefa kako vode višesatne, zrele i konstruktivne razgovore i kako posle toga, dok je moj ćale u trećoj smeni, "razvaljuju" njen bračni krevet, misleći naravno da ja spavam. Nikada nikome nisam pričao da znam šta mama radi sa šefom, a tata nikada nije saznao. Kasnije je moja supruga koja je riba i koja je deset godina mlađa od mene, njoj je tada bilo 23 godine, a meni 33 godine, napravila prevaru sa mojim poslovnim partnerom koji je škorpion, a on inače ima 45 godina. Ja sam devica i ne varam moju suprugu, ali sam postavio u našu kuću bezbednosne kamere koje sve diskretno snimaju. Kad sam bio na poslovnom putu, on je kao fol došao da traži mene i kao iznenadio se kad me nije našao.

  • Ovan

    08. decembar 2019 | 08:02

    Ne varam,mada bi trebalo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA