≫ 

Džejmi Oliver ima svoj recept za ajvar - a naše bake bi ga ubile zbog ove 3 greške

 ≫ 

Poznati britanski kuvar predstavio je svoj recept za ajvar koji je prilično drugačiji od onog koji su pravile naše bake

Komentari

  • X

    14. septembar 2017 | 11:58

    U ajvar ide patlidzan i luk idioti

  • Jeca

    13. septembar 2017 | 12:08

    Letnji ajvar, mada ja izostavljam persun.

  • Cika Velja

    12. septembar 2017 | 21:04

    Pa i Kimovi inzinjeri za atomske bombe bi izgleda ostali bez posla kad bi presli na pravljenje ajvara???

  • Gagibl

    12. septembar 2017 | 16:31

    U ajvaj ide patlidžan i tacka, tamo gdje se on nekoristi se zove punđu, ovaj recept ima samo razliku u limunu i persunu koji nikako ne idu. Ajvar i Pimđur nisu ništa ste vrste zimnice.

    • 14. septembar 2017 | 11:46

      Maksa

      @Gagibl

      ...Nemas ti poima...

    • 14. septembar 2017 | 11:47

      Branka

      @Gagibl

      I ja u ajvar stavljam patlidjan.i pred kraj esenciju da zakiseli.i dosta krckanja u rerni.kakav beli luk kakav limun.

    • 14. septembar 2017 | 16:36

      Jugoslav

      @Gagibl

      U ajvar ne ide patlidžan, to ljudi dodaju za veću količinu a u pindjur ide i paradajz i patlidžan i peršun sve je to stvar ukusa! Pravi ajvar se sastoji od pečene, izcedjene i mlevene paprike, ulja i soli a dodaci kao šećer, patlidžan i raznorazni začini su samo stvar ukusa ili želja za veću količinu!

  • Cika Velja

    12. septembar 2017 | 16:24

    Pustite umetniku malo licnih hirova i kreacija...i jel misli neko da Oliver ne bi napravio barem isti ajvar kao one zene koje se zbog ajvara busaju u prsa???

  • Aleksandar

    12. septembar 2017 | 16:06

    A gde si ti to kod švabe jeo kobasice da su bolje od naših? Zaboravi...

    • 14. septembar 2017 | 11:49

      Doktor

      @Aleksandar

      Očigledno nisi nikad jeo bavarske kobasice. Više nego očigledno

  • Lemi

    12. septembar 2017 | 14:45

    Pravi ajvar je sa dodatkom plavog patlidana to vam mi vojvodani kazemo i tacka!!!

  • Hajduk Veljko

    12. septembar 2017 | 13:50

    Pa ljudi on to priprema sa povrćem iz EU koje nema ukusa nego samo izgled i zbog toga mora da stavi sve te pojačivače ukusa da bi na nešto ličilo. To što mi ovde jedemo nema veze sa Srbijom. Ako ti u Srbiji treba 3kg paprika za kvalitetan ajvar ovde ti trba duplo jer je sve vodeno, takoreći bedno.

  • Јоле

    12. septembar 2017 | 13:36

    Ајвар је наш и нико не може да нам прича приче о ајвару.То је као кад би ми Немцима причали о кобасицама и пиву.

  • Srdjan

    12. septembar 2017 | 13:34

    ajvar bez patlidzana nije ajvar.tako da ljudi.mlate..mora se dodati malo.patlidzana

    • 14. septembar 2017 | 11:50

      Doktor

      @Srdjan

      Ide dobro i kad se doda eurokrem, ne Nutella nego baš eurokrem

  • Marko

    12. septembar 2017 | 13:31

    Normalno.

  • Tito

    12. septembar 2017 | 13:14

    Bravo Dzejm tako se pravi ajvar !

  • Tiho

    12. septembar 2017 | 13:08

    Nije istina za patildzan..kod moje bake je obavezan..patildzan..u verujte mi da je mnogo ukusno..ali ne puno sasvim malo ide patlidzana

  • Kula

    12. septembar 2017 | 13:08

    Pa oni ako zapale roštilj odma kazna stize a i vatrogasci uz nju da gase požar...xaxa...

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    12. septembar 2017 | 13:03

    To nije ajvar, to je pindzur ili ga neko zove pindjur.

    • 13. septembar 2017 | 12:11

      Jeca

      @Sava Savanovic prvi Srpski vampir

      Sedi jedan, nemas pojma!

  • plavi safir

    12. septembar 2017 | 12:47

    Postoje rerne sa rostiljskim pečenjem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA