≫ 

PRLJAVA ISTINA UGOSTITELJSTVA: Evo zašto nikako ne smete da solite hranu u restoranu

 ≫ 

Ma koliko jelo bilo bezukusno, nikako ne posežite za slanikom koji je na stolu

Komentari

  • Blok 45

    12. oktobar 2017 | 10:01

    Kreneš da soliš jelo, kada ono poklopac od slanika ovlaš zatvoren.

  • Mimi

    12. oktobar 2017 | 09:51

    Postoji i salveta. Uzmi salvetom bočicu i posoli. Baci salvetu i trazi drugu.

  • @@@

    12. oktobar 2017 | 08:17

    A tek ovi sa brzom hranom. Cekam pljeskavicu, i gledam kako prodavacica naplacuje i tim rukavima onda valja sledecu pljeskavicu, i posle sa nekom pljavom krpom brise ruke, i tako u krug. Naravno okrenuo sam se i otisao. Sve je to bilo na N.Bgd.

    • 17. oktobar 2017 | 00:09

      Чика Шабан

      @@@@

      Nema veze, sve je to termički obradjeno... Ziveo Caldo! Ziveo bul. Zorana Djindjica i Ulica gladnih!(Goce delceva)

  • mira

    12. oktobar 2017 | 07:54

    Hahaha

  • Ćorloilo Ćorlo Pk

    11. oktobar 2017 | 23:19

    Vodite računa, čuo sam da u boce za so često stavljaju i natrijum-hlorid! ;-) ;-)

  • Ivana

    11. oktobar 2017 | 20:38

    Bocica jeste prljava ali so iz unutra nije...15 godina sam u ugostiteljstvu i nikad nisam videla da je dete jelo so ili biber.. jedu secer iz kesice ali da balave po karafinglama tesko!Prosipaju na sve strane,to stoji,to je dete a roditelji su neodgovorni...ali NE JEDU I NE BALAVE@

    • 12. oktobar 2017 | 08:02

      Dajo

      @Ivana

      Znate gospodjo dok vasi gosti otresaju posudicu kad sole spadne i ponekoja bakterija koja se nalazi na spoljasnoj strani

  • Japi

    11. oktobar 2017 | 20:15

    Mene vise brine cistoca escajga i posudja nego solanik.Njega mogu i maramicom uzeti.

  • EČEVERIJA brat od strica MOMOV

    11. oktobar 2017 | 18:09

    Da razmišljam o tome,nikad u restoran nebih otišao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA