≫ 

Potpuno bolja i drugačija sarma: Recept s dodatkom koji je čini 100 puta ukusnijom

 ≫ 

Samo jedna mala promena u receptu učiniće da ovo bude među najboljim sarmama koje ste ikada probali

Komentari

  • misirac

    31. decembar 2017 | 18:05

    Svakom je najukusnija “bakina” sarma! Medjutim, nije loše probati ovaj recept pa komentarisati. Ovaj recept je i dalje tradicionalni. Jedina razlika od vašeg klasičnog bio bi ječam umesto pirinča. Ako ćemo iskreno nama je ječam “bliži” od pirinča koji je stigao sa dalekog istoka. U svakom slučaju, prijatno i SREĆNA NOVA GODINA!

  • Tanče

    31. decembar 2017 | 17:06

    Ja pravim sarma kako me je moja baka naučila.

  • miki 3

    31. decembar 2017 | 16:36

    bez slanine nista

  • Biksi

    31. decembar 2017 | 13:07

    Ma kakav drugi recept, to je tradicionalno srpsko jelo. Sto se sarma vise krcka, sve je ukusnija. Ja ne bih da menjam. Bila sam u jednoj poseti u Nemackoj i moja Prijateljica ubacuje u sarmu jaje i brasno. Ja je pravim po tradiciji, kao moja baka i mama i svi su odusevljeni.

  • Dejan

    31. decembar 2017 | 11:51

    Zasto kvariti dobitnu kombinaciju.CUVAJMO TRADICIJU!!!!!!

  • Jaca

    31. decembar 2017 | 11:44

    Moja je najbolja.....

    • 31. decembar 2017 | 14:12

      Kiza

      @Jaca

      Ja dok ne probam ....

    • 31. decembar 2017 | 17:09

      Ferrari909

      @Jaca

      Ma nema trika da je bolja od sarme koju pravi moja Ljoljka...prvo to se krčka 10 sati a pritom svaki zalogaj sarme je pokriven zalogajem suvog mesa slanine i rebarca.....Pola veka jedem sarme u raznoraznim gostima kafanama , slavama nisam naišao ni na jednu koja je mogla da pridje njenoj a kamoli da bude bolja..na skali od 1 do 10 njena je 15 i zato žalim sve one koji nisu probali tu sarmu jer nikada neće znati šta je sarma ...mljac, mljac, mljac....odoh na na istu 😀

  • Dejan

    31. decembar 2017 | 11:19

    Српска сарма је закон не скрнавите национално јело неким додацима ...

  • Ludi Milojko

    31. decembar 2017 | 11:00

    Ne bogohulite sarmu,klasicna je savrsena i bez tih ''tajnih'' sastojaka - pravda za sarmu :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA