Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika dragana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • M.K.

    06. januar 2018 | 15:17

    zanimljivo da i regionalno postoji razlike od grada do grada ja u cesnicu samo stavim novcic dok se u nekim krajevima (videla sam) stavlja i parce badnjaka , zrno kukuruza ili pasulj srecan badnji dan zelim .

  • Topola

    06. januar 2018 | 13:42

    Česnica se lomi za Božić (u nju se ubacuje novčić), lome je svi ukućani!

  • Mimi

    06. januar 2018 | 13:07

    Kod nas se česnica pravi od presnog testa. Presno testo je bez kvasno testo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA