≫ 

Čitav život ga koristite pogrešno! Evo čemu tačno služe dve različite strane na čekiću za meso

 ≫ 

Priprema mesa čekićem je sigurno nazabavniji deo kuvanja i to uvek

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sone
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Miroslav

    05. mart 2018 | 12:13

    Meso nikako nije ukusnije kada se priprema ili obradjuje čekicem jer se unistavaju vlakna mesa. Meso tada gubi strukturu i sočnost!

  • Sremac

    04. mart 2018 | 18:13

    Pravi kuvari ne koriste cekic zato sto umistaba strukturu mesa

  • Sone

    04. mart 2018 | 17:18

    Da Sam juce umro, unro bi neuk.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA