≫ 

Danijel je najbolji pica majstor - otkriva koji je to tajni sastojak za najbolju picu i u čemu sve domaćice greše

 ≫ 

Biti pica majstor nije mala stvar, a kada za vaš rad dobijete i zlatno odlikovanje onda znači da ste u samom vrhu u ovom poslu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika BASA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Rade

    30. septembar 2018 | 21:54

    Ma kakva pica u Italiji, odavno nešto gore nisam jeo, načisto si se iskvarili.

  • Talijan

    29. septembar 2018 | 20:55

    Nemaš ti pojma prikatelju, u Italiji je najgora pica. Nekada bila najbolja, sada je pokvarili komercijalnim prilagodjavanjem.

  • bob

    29. septembar 2018 | 17:49

    Prijatelju očigledno nisi jeo picu na pravim mestima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA