San svake domaćice: Spremite džem za samo pola sata i to bez šećera i kuvanja (RECEPT)

Istovremeno biste hteli da uživate u očaravajućem ukusu džema, a da on bude zdrav? Nemojte misliti da je to nemoguće, jer baš takav recept stoji ispred vas

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Rj38
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Irena

    28. jun 2018 | 10:22

    Niste napisali,koliko je trajan taj dzem,pretpostavljam da je samo kratkotrajan,nije za zimnicu

  • Milka

    24. jun 2018 | 17:46

    Da li voće pre pripreme ispasirati,iseckati...???

  • Rj38

    24. jun 2018 | 16:21

    Sto manje napravis,pre ces pojesti,to nije za cuvanje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA