≫ 

Ubacila sam drugarici 2.000 u kovertu, a onda me je ogovarala u društvu: "Bolje da mi nije ni dolazila na svadbu"

 ≫ 

Mene nije sramota. Sramota me za nju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zocky
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zocky

    20. maj 2019 | 16:54

    Hmmm, generalno su ovde svi pomalo u pravu... Planiram da pravim svadbu, verujem da ću biti u minusu ali i ne planiram da zaradom na tome, ako izadjem na nulu super. Bilo bi lepo da svi imaju toliko da im taj poklon ne ugrožava mesečni budžet, ali pošto sam svestan da većina nije u toj poziciji, šta je tu je, to ne sme da menja izbor gostiju. Najvažnije da sve protekne u najboljem redu i da bude veselo, da gosti odu zadovoljni, žena i ja imamo ostatak života za sve ostalo. A da bi bilo veselo, ništa ne sme biti ustogljeno, na silu, ekskluziva... Dobar raspored sedenja, dobra klipa i piće i ne žaliti za dobru muziku, prostor pristojan, ne mora baš Franš, nekad je i šator bolji od Hajata! Živeli!

  • Milutin

    20. maj 2019 | 09:00

    Odmah da napomenem, ko nema, ko stvarno nije u mogućnosti, ne treba mu zameriti, slažem se da na svadbu treba zvati drage ljude i blisku rodbinu i ne gledati na novac...aliiiii...meni je na svadbi bilo 30 kolega s posla. Tamo je običaj bio da se skuplja po 2500 sto je izuzetno sramno i bedno s obzirom da "stolica" nema ispod 20 evra ovde kod nas. Samim tim, oni su pokrili neograničeno prejedanje, neograničeno alkoholisanje, odličnu muziku pola dana, vrhunsku uslugu. Za te pare, takav provod, teško da mogu da imaju, da napomenem da su plate u proseku 600 evra ... U ovim teškim vremenima, poželeti novopečenom paru sreću u životu, tako sto si im prisustvovao na svadbi i poklonio im 100 dinara, ne treba mnogo komentarisati... Naravno da uvek nosim novac, bar 50 evra preko stolice, jer znam koliko im to znači i kako je to kad započnes nov život i koliko ti je novac potreban.

  • Hinjo

    20. maj 2019 | 08:00

    Zato ja necu da se zenim dok ne zavrsim matematicki fakultet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA