Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sudija Dred
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jovan

    "eksperti"ovo je samo nečije mišljenje.Francuska vekovima gaji kult vina,I kad bi cela ova generacija svih priznatih eksperata se složila sa ovim,ono nema vrednost u odnosu na vekovnu tradiciju francuskih vinara I njihovih stavova.Belo od 7-10,crno od 12-15(sobna temperatura je 18)znači I da je crno rashladjeno.Srpska vina I francuska vina,srpska autoindustrija I nemačka.

  • VladimirDj

    Ohladite bilo koje crveno vino i probajte! Mnogo je bolje nego neohladjeno! Sobna temperatura vam vise nece biti opcija!

  • Sudija Dred

    Samo snobovi miske da znaju sve o vinima. Postoji jedno dobro pravilo koje moze da vam pomogne u odabiru dobrog vina. Koje je dobro? Ono koje bi zeleli da pijete ponovo!

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima