Dva puta je malo, a evo koliko često treba da perete zube kako biste izbegli bolesti srca

Istraživači iz Severne Koreje istraživali su vezu između oralne higijene i problema sa srcem

Komentari

 • Iva

  Mislim da nije važno koliko puta peremo zube već kako ih i sa čime peremo. Fluor se pokazao štetnim kao i mnoge druge supstance a još uveg ga stavljaju u paste i doziraju u odnosu na godine deteta. Više sam za prirodne varijante koristim Himalaja pastu i skroz mi je ok, mada sam sad u komentaru pročitala da postoji i pasta sa zeolitom što mi se čini kao odlična varijanta jer je on jak antioksidans a znam da je odličan i za skidanje kamenca.

 • Teea

  Da bi sacuvali zdrave zube naravno da ih trba prati makar dva puta dnevno. Ali je isto tako vazno kojom pastom premo nase zube. Ja redovno koristim zubnu pastu na bazi zeolita Zeozub koja u sebi nema hemije nego je cisto prirodna zdrava za zube i desni. Narocito treba naglasiti da je mogu, koristiti i deca a sve to na pro100 ja sam za provereno i kvalitetno tome treba posvetiti paznju u svakom pogledu.

  • Lenka

   @Teea

   Naravno da je bitna higijena čoveka, i treba voditi računa o sebi i svom zdravlju, ali i takođe smatram, da kada bi svako od nas radio na sebi, shvatio bi koliko tu ima posla...

  • Slavica

   @Teea

   prvi put cujem za pastu na bazi zeolita, mada znam da je zeolit sam po sebi jako blagotvoran i dobar detoksifikator

 • нс

  3 је магичан број.

 • Tanja

  Magicna formula je 2+2+2+2. Pranje zuba dva puta dnevno po dva minuta sa dva centimetara zubne paste i nakon toga ne jesti i ne piti nista osim vode 2 sata. Nije dovoljno prati zube samo obicnom cetkicom za zube! Upotreba zubnog konca ili interdentalnih cetkice je obavezne ako zelimo postici pun efekat i imati stvarno ciste i zdrave zube.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima