Sve vreme smo na pogrešan način jeli riblje štapiće, ljudi širom sveta su potpuno zbunjeni

Volite da jedete čuvene riblje štapiće? Izgleda da smo ih sve vreme jeli na pogrešan način

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sofi

    12. februar 2020 | 00:47

    Glupo je skidati poh. Riblji štapici se prže na malo ulja u tiganju koji ima takvu podlogu za koju se ne lepi hrana... zatim se prženi štapici vade i stavljaju u posudu oblozenu sa dva sloja mekog kuhinjskog papira, a štapici se pokriju sa obe strane. Nakon 2-3 minuta može se jesti, a sav višak ulja iz poha ostaje na papiru. Provereno i ukusno!

  • Jeca

    11. februar 2020 | 23:45

    Glupost

  • aaa

    11. februar 2020 | 23:31

    Ne jedemo ih nikako, cak i djeca ih ne vole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA