Sve vreme smo na pogrešan način jeli riblje štapiće, ljudi širom sveta su potpuno zbunjeni
Volite da jedete čuvene riblje štapiće? Izgleda da smo ih sve vreme jeli na pogrešan način
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Sofi
Glupo je skidati poh. Riblji štapici se prže na malo ulja u tiganju koji ima takvu podlogu za koju se ne lepi hrana... zatim se prženi štapici vade i stavljaju u posudu oblozenu sa dva sloja mekog kuhinjskog papira, a štapici se pokriju sa obe strane. Nakon 2-3 minuta može se jesti, a sav višak ulja iz poha ostaje na papiru. Provereno i ukusno!
Jeca
Glupost
aaa
Ne jedemo ih nikako, cak i djeca ih ne vole.