Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jelena
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sudija Dred

    17. maj 2020 | 09:59

    Visak sameljemo u prezle ili tostiramo, ne bacamo hleb, a kada bas treba, umesimo. U frizider ga ni mrtav necu staviti.

  • Jelena

    16. maj 2020 | 17:34

    Ja zamrzavam samo narezani hleb i to u originalnom pakovanju kako je kupljen. Po potrebi,bez odmrzavanja cele vekne,mogu da uzmem samo onoliko kriski koliko mi u tom momentu treba. Zamrznute kroske se lako razdvajaju.

  • Caki

    15. maj 2020 | 21:45

    Ja ga cuvam u frižideru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA