Hleb držite u kutiji? Greška, svež može da ostane samo na jednom mestu
Svako od nas drugačije čuva hranu, ali ovo je pravilo kojeg treba da se pridržavamo
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Sudija Dred
Visak sameljemo u prezle ili tostiramo, ne bacamo hleb, a kada bas treba, umesimo. U frizider ga ni mrtav necu staviti.
Jelena
Ja zamrzavam samo narezani hleb i to u originalnom pakovanju kako je kupljen. Po potrebi,bez odmrzavanja cele vekne,mogu da uzmem samo onoliko kriski koliko mi u tom momentu treba. Zamrznute kroske se lako razdvajaju.
Caki
Ja ga cuvam u frižideru