Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika I have
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sale

    26. maj 2020 | 17:21

    Zasto neuzmete da ih perete sa domestosom ili necim jos jacim, jedemo te jagode decenijama oprane u vodi sad odjednom sve je gadnooo waauu. Da samo znate sta ima u tom hlebu i brasnu sto jedete na jagode ne bih pomislili

  • Dusan

    26. maj 2020 | 11:20

    Zivele jagode...

  • I have

    26. maj 2020 | 10:07

    Upravo tako.. Malko sirćeta. Proprati nekoliko puta hladnom vodom. Potom, do 5 kašika soli prekriti preko jagoda sipati vodu i ostaviti da odstoji jedno 5 min. NAKON toga isprati, pošećeriti i uživati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA