• 11

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prasetina, jagnjetina ili jaretina? Kako da odaberete najbolje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za nas je ovog puta pobednik jaretina

  • 11

Video: Degustacija pečenja: Keti i Bodža isprobavaju tri vrste pečenja pred praznike

Ovih dana malo ko ne uživa u nekoj vrsti mesnih obroka. Ipak, pečenje ima posebno mesto na trpezi pravih gurmana.

Imali smo zadatak da ocenimo prasetinu, jagnjetinu i jaretinu. Kako odabrati pobednika? Jako teško!

Ipak, iz našeg ugla, ovog puta je pobedila jaretina u mleku.

Osim što smo ocenjivali ova tri gurmanluka, dotakli smo se i saveta koje su nama dali stručnjaci za ražanj, a kako je sve izgledalo, ko je odoleo, a ko ne, pogledajte u videu iznad teksta.

A da li vi imate koji savet za savršeno pečenje?

Video: Kako odabrati meso za roštilj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Drmbla

    30. april 2022. | 13:06

    Najbolje je pragnje 😀

    Podelite komentar

  • old lady

    30. april 2022. | 13:37

    Prasetina uvek i u svako doba.... jagnjetina i jaretina samo dok je vruce...

    Podelite komentar

  • sumadinac

    30. april 2022. | 15:55

    Nista bez svinje...nema tice do prasice.

    Podelite komentar