6 saveta za prvomajsko roštiljanje: Kako da pljeskavica bude sočna, a da se riba ne zalepi za rešetku

Uz ovih nekoliko trikova bićete glavni roštilj-majstor

  • 0

Prvomajska euforija je na vrhuncu. Danas je dan kada padaju poslednje pripreme za odlazak u prirodu, pogotovo za one avanturiste koji će uranak dočekati ispod šatorskog krila. Za sve ljubitelje prirode, druženja i roštiljanja, otkrivamo nekoliko tajni pravih roštilj majstora.

U videu iznad teksta pogledajte kako da bez muke od mesa za roštilj i jedne flaše napravite ćevape, nadimite piletinu, zadržite sočnost u pljeskavici i još dosta toga što će vašu veštinu roštiljanja podići za još jedan stepen.

Savet plus za početnike: Kod roštiljanja u prirodi, najvažnije je negde u blizini imati protivpožarni aparat!

Uživajte u prirodi i ne zaboravite da je čuvate.

Video: Kako odabrati meso za roštilj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA