≫ 

Mladu mamu (18) osuđuju da strijama i izgledom posle porođaja odvraća žene od trudnoće

 ≫ 

I pored negativnih komentara koji joj svakodnevno pristižu, ova devojka ne odudstaje od namere da podigne svest o realnom izgleda ženskog tela

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Beki2807
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ana

    18. septembar 2021 | 13:32

    Zene, strasni su vam komentari. Cemu to? Ako vi ne razumete druge zene i njihovu razlicitost, pa makar i da je, kao sto jedna ruzno rece "zderala za petoro" sta da ocekujemo od muskaraca? Sutra, mozda ce neka od vas dobiti neku bolest, imati dete sa posebnim potrebama, biti nesavrsene, ugojena, procelava od hormona itd. i kako cete se osecati kad vas neko bude percipirao kroz vas nedostatak, bez imalo empatije za ono kroz sta ste prosle. Ova sa elasticnom kozom mozda nece dobiti strije ali hoce gusavost, pa sta ce kad je ljudi budu zagledali i kad bude krila vrat maramom? Muskarci su mnogo vise solidarni, retko ce jedan kao sakal napasti drugog ne samo zbog fizickog izgleda, vec i zbog karakternih nedostatka.

  • Beki2807

    18. septembar 2021 | 12:47

    Lično sam se u trudnoći ugojila 30 kg, bila sam kao tenk. I vazduh mi se lepio! Posle porodjaja sam dojila dve godine, bez dijete sve skinula i nigde strija nemam. Sto žena, sto različitih priča. Ali ako je ženama bitniji izgled nego da daruju nov život i posvete se istom - ne moraju ni da rađaju! Hvala bogu ima još uvek normalnih žena koje svoju lepotu žrtvuju za nov život, na određeno vreme, jer se kilaža vraća vremenom, strije blede, a lepota samo biva veća. Najlepši nakit na ženi su DECIJE RUKE!

  • G

    18. septembar 2021 | 12:02

    Ove strije su odvrate. To je problem elastičnosti kože. Troje sam rodila i nijednu stoji nemam. Ginekolog na UZ pred treći porođaj zvao kolege da vide kožu majke trećerodke. Nije to nikakva moja zasluga, možda malo, uglavnom je genetika. ove crvene posle porođaja grozne, sreća pa to posle pobeli, bar je mojoj kumi bilo tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA