≫ 

U braku sam shvatio da sam u stvari gej: Svi oženjeni gejevi rade ovih 5 stvari, dobro proverite svog muža!

 ≫ 

I on je nekada bio muž i jako dobro zna kako izgleda biti gej muškarac u braku

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mira
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Joooj

    03. septembar 2017 | 21:50

    Nemam ništa protiv nijednog ljudskog izbora, dok god je ljudski. NEMOJTE obmanjivati partnere samo zarad reprodukcije i glasa o vama, vaš izbor mora da trpi i posledice. Budite šta god hoćete ali nemojte biti ljudski ološi. Neko gore vas posmatra..

  • gregor

    02. septembar 2017 | 20:28

    Uh!!! Dobro je ništa od navedenog!

  • Mira

    02. septembar 2017 | 15:12

    Moj muz je bio imao puno kolega sa posla sa kojima se druzio i u slobodno vreme. Narocito je bio pazljiv prema jednom od njih. U pocetku mi to nije bilo cudno, no vremenom postaje sve ociglednije da nije samo drugarstvo u pitanju. Pocela sam da posvecujem sve vise paznje na svoj izgled, ali on to nije primrcivao, ali svaku promenu na svom drugu je itekako primetio i bivao odusevljen. Sve vise vremena je poceo da posvecuje njemu, toliko da je kasnio u vrtic po sina. Onda sam pocela da obracam paznju na reakcije ostalih kolega i shvatila da su i oni primetili neku posebnu vezu izmedju njih. Na kraju je postao vrlo agresivan na moje pitanje kako moze on da bude vazniji od rodjenog deteta. Svaka aluzija na preteranu, moze se reci opsednutost njime u njemu je izazivala takav bes i prema meni i detetu. Kolega mu je na kraju okrenuo ledja, ignorisao ga i cak vredjao, nije propustao priliku da ga i ponizava. Ubrzo posle toga moj muz pada u tesku depresiju i razboljeva se tesko. Od svih prijatelja koji su dolazili da ga posete, jedino tog posebnog nije zeleo da vidi do smrti. Naravno da mu je bio na sahrani i nikad ga vise nisam videla. Zajednicki prijatelj ga je jednom sreo i na pitanje javlja li nam se, samo je rekao da bi i dosao da vidi kako smo, ali ga je sramota od od mene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA