Sve stvari sa kojima morate da se dogovorite sa partnerom ako ne želite da se vaš zajednički život završi raskidom

Zajednički život izgleda primamljivo, ali pre nego se odlučite na ovaj korak obavezno razmislite šta sve to sa sobom donosi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljiljans

    03. januar 2019 | 13:56

    Ljubav i postovanje,pa sve ostalo.Sloboda u izražavanju sopstvene licnosti,druženje sa prijateljima,strpljivost,i pre svega morate biti tim koji navija za partnera,biti mu oslonac,u braku dobijate mnoge uloge,nećete biti u svima dobri,ali ako se poklope razlicitosti,u skakač ete tamo gde ste bolji.Zalosno je to što nas uče mnogo čemu u školi a ne uče nas kako ziveti,jer roditelji nisu uvek sposobni da objasne sve.Bitna je odluka,da li ćete uvek biti u pravu i biti uporni da to isterate ili ćete odlučiti da budete srećni i ponekad zažmuriti na oba oka,i nekad se ugristi za jezik pre nego što kažete nešto uvredljivo.Eto,posle 25 god braka,mislim da mogu dati savet!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA