Muškarci teško vare ženski uspeh, to je udar na njihov ego i samopouzdanje

Muškarci koji su verovali da je žena bolje od njih uradila test imali su znatan pad samopouzdanja

Komentari

 • Stam

  Sto se mene tice to je budalastina. Ja ne gledam na ženu kao neko vanzemaljsko biće, ja je gledam kao čoveka, nebitan mi je pol. Ako ima veću zaradu od mene hvala Bogu, što da ne, bolje za nas. I žene treba da se trude na naprave kuću, imaju kola, plaćaju registraciju, popravke, da i one finansijski učestvuju u odmoru itd itd. Dosta je bilo priče da muškarac mora sve da obezbedi za porodicu, i onako mu se ne vrednuje. Neka vidi lepši pol kako je teško napraviti kuću, više će da poštuju dom u kom je prešla da živi. Tražile su ravnopravnost, eto im. Ne može samo ravnopravnost u kancelariji, mora u svakom mogućem segmentu života! Neka i one rade na građevini, jer ima zena koje rade, neka idu i one u vojsku i ratove, jer ima žene koje ratuju, što ne bi i ostale, i onako je instagram pun devojaka koje treniraju, pune mišića, jače su od pola muškaraca u zemlji. A zakon ih je napravio besnim jer imaju svu vlast nad muškarcima, mogu da se igraju kako hoće. Oduzimaju decu ocevima, oduzimaju kuće i aute, uzimaju novac od muževa kroz alimentaciju, i što ne bi ludovale, svaki dan sminkanje, nokti, pedikir manikir, kratki sorcevi, prste grudi, svaki dan fotkanje za insta. Totalno ludilo!

  • Realno

   @Stam

   Poslednja vremena. Dusu treba spasiti

 • 💖

  Sve je to individualno, bila sam u zabludi smatrajući da ljudi sa višim nivoom obrazovanja poseduju odredjenu širinu za mnoge segmente. Medjutim, ispunjen muškarac, bez kompleksa, još ako ima pravu ženu pored sebe, imao završen fakultet ili ne, nebitno je, njemu ne smeta ko ima veću platu, on deli kućne poslove, on poštuje ženu. Naravno, takav i zaslužuje i dobija poštovanje, ljubav i pažnju svoje polovine 😍

 • Hmm

  Mozda neki, meni ne smeta... U stvari zavisi sta smatrate uspehom ako je samo novac a ne i kako ga zaradila...

 • Mara

  Da..da..sad i napismeno imamo dokaz..ma znale smo mi to.

 • neko

  Nikako, a druga stvar je sto je zenama kriminalno ponasanje dopusteno pa onda bandgolavku vidis u autu od 30 000 i stanu od 100 000 e.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima