≫ 

"Pa, žene i jesu uvek krive za sve": Sramotni komentari jačeg pola o pokušaju ubistva kod Kladova

 ≫ 

Možda tužnije od toga što žene ne znaju da prepoznaju nasilje jesu komentari muškaraca o ovom slučaju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sudija Dred

    13. februar 2020 | 08:36

    Da zaokruzim raspravu na temu. Naravno da su zene krive. Zene su majke, one su te koje vaspitavaju male nasilnike. Da, dobro ste cule, vi, ne muskarci, vi ste glavni faktor u formiranju decje licnosti. Majke. Veliki broj majki to ne zeli da bude. Majke, jedan odredjeni broj, ne sve, rade los posao. Losim pa i dobrim majkama ne moze da bude los muskarac, muz, izgovor za los posao koji obavljaju sa decom. Deca se prave iz ljubavi, ne iz pukog slucaja. Birajte pazljivo sa kim decu pravite a kad to uradite, dajte sve od sebe da budete odgovorne, da napravite dobre ljude. Drage dame, da, Vi ste jaci, mocniji pol, Vi donosite kljucne odluke o potomstvu. Budite i prave zene pa preuzmite odgovornost za svoje postupke. Stop svakom nasilju, pogotovo nasilju nad zenama.

  • Ovo je jedina istina

    13. februar 2020 | 02:47

    Žene koriste moć koju im je priroda dala (sex, brak,deca) plus su zaštićene zakonima ko beli medvedi, plus imaju medije sve i propagandu,plus su dominantne u administraciji i skoro svim službama. A što je najgore po prirodi su svadljive i nervozne, lako im dosadi sve i tu su onda problemi. Malo je dobrih žena danas naročito kod nas, a ovoj ženi svaka čast na iskrenosti i moralnosti. Naravno ima i muškaraca lopih ali gotovo uvek su žene krive za svadju u porodici i ako feministička prooaganda danas kaže drugačije.

  • Ivana

    12. februar 2020 | 22:43

    Sramota kakvih komentara ima. Nije ni cudo sto nas je sve manje! Trebali su da nas istrebe 99 kad su imali priliku! Vi zivite u 15 veku i opravdavate nasilje nad zenom? Sta god da je uradila, ONA JE FIZICKI SLABIJA od muskarca! Kakav je to muskarac koji smatra da samar nije nasilje? Kakva je to zena koja kaze da je ona kriva za to? Zene ne prijavljuju nasilje bas iz ovog razloga. Nema ko da ih zastiti! Ne verujete zeni! Cim je izasla vest, odmah je u komentarima bilo-varala ga je. Sramote! Sta god da je uradila, niko nema pravo da se izivljava nad njom!Muskarac ima oravo da prebije zenu ako je u pravu,to je vasa logika?! Ako se zena svadja sa njim ima pravo da joj udari samar? Sram vas bilo, nadam se da svi imate ili cete imati cerku!!! Zbog ovakvog drustva psihopate setaju ulicom slobodno! Bolje bi vam bilo da odete u vojsku i da se odselite od mame, umesto sto pametujete ovde! Veliki muskarci! Malo su nas bombardovali! Pi! Zgrozena sam! I onda se cudite zasto se sve vise ljudi odlucuje da uzme psa!To vam je bolest, a nasilje u porodici nije! Sramoto od naroda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA