Komentari

  • Mikan

    12. oktobar 2020 | 18:52

    I tašte nisu bolje. Svi problemi dolaze od žena.

  • Eh

    12. oktobar 2020 | 11:45

    A moj muz ne sme da napravimo rucak jer nam je cerka diplomirala na fakultetu ,zato sto su mu mama i tata uznemireni kako to da nasa cerka zensko pre diplomira od njihovog zlatnog unuka.Tim cinom bas povredio mene i cerku i jasno stavio do znanja da su mu oni vazniji.Ceo zivot je mrzeli sto je zensko .Matora od zlobe i ljubomore nije htela da dodje da vidi kucu koju sam joj ja kupila.

  • Milos

    12. oktobar 2020 | 09:23

    Aman bre nema tu mnogo filozofije, ako zelis da sve bude korektno i da bude postovanje pre svega, a ne ljubavi sto je ispravno, svako odgovara svojim roditeljima na glupa pitanja, predloge od strane matorih i cao......ne upustaj se sa njenima u price , ne upustaj se sa njegovima.... Sve sto treba da se odgovori, opravda ili kaze svako sa svojima, sem kada daju lovu! 😂😂😂

  • Cica

    12. oktobar 2020 | 08:38

    Upravo takve kao ti postaju zle svekrve

  • Danasnje

    12. oktobar 2020 | 08:10

    Mlade su najpametnije na svetu, nikad niko kao one. Njima niko ne treba i one bi da budu kraljice. Postovanje prema suprotnoj familiji nula aliiiiii sve je to ne vaspitanje i ne kultura iz kuce i tada strada samo muz tj. sin. Tu zivota niti srece nema niti ce biti, takav brak je samo trpljenje do pucanja. Svekrve su mahom posesivne i zajedljive a te iste svekrve bi trebalo da zive svoj zivot i uzivaju u potomstvu, vreme im je da budu bake i to je to.

  • Milorad

    12. oktobar 2020 | 07:39

    Ako rodi musko, i ta ce snajka biti svekriva.

  • Vesna

    12. oktobar 2020 | 04:12

    Zavisi sta je rekla. Majke ne vole da im se govori kako da vaspitavaju decu. A ljudi vole sakom i kapom da dele savete. Rodi onda jos jedno pa primeni svoje savete. Ja precutim da se ne svadjam, ali to je zato sto ne zivimo zajedno. Ali muzu kazem. I mi tako funkcionisemo. A nikada mi nije pravo da mi se za dete komentarise. Osetim se kao da hoce da kaze da sam losa majka, a vece mi uvrede nema.

    • 12. oktobar 2020 | 08:25

      FANTOM

      @Vesna

      A jesi li dobra majka kad ne želiš da čuješ drugačije mišljenje od sopstvenog? A kad tvoja majka ima drugačije mišljenje e to je druga stvar. Ti si deo njenog bića i moraš da igraš kako ona kaže. A zašto je to tako? Jednostavno, pa moraš imati neko sigurno mesto kada te muž degažira iz bračnih voda jer si bre preterala i postala teret i bogu i narodu.

  • No.

    12. oktobar 2020 | 01:24

    Sverkva nije živa ako se ne meša u sve i svašta.

  • Ja

    12. oktobar 2020 | 01:13

    To su te svekrve kojima snajke nista ne znaju, ipak si one pametnije one su vec ocuvale decu.. pa sebi daju za pravo da se mesaju u odluke i vaspitanju majke(snajke)... ako majci nesto smeta kod snajke neka se pozali sinu a ne da kaze snajki jer zna biti uvredljivo a sin neka nadje nacin i kao poznaje svoju suprugu neka nadje najbolje resenje kako da resi problem majke...isto tako zena ne treba da odgovara majci nego neka kaze muzu i on neka nadje resenje i za majku da dovede u red... svekrve znaju mnogo da bacaju komentare mesaju se u sve apsolutno... sasvim razumem vasu zenu i nemoj da si mamin sin odgovori majci da ubuduce ne baca komentare koji povredjuju vasu suprugu ili bilo kakve komentare...ipak je ona zena u godinama i trebala bi da je naucila da nekad treba da zadrzi jezik za zube, nije ona njoj cerka pa da moze tako sa njom a ova da se ne ljuti, jer su inace svekrve veoma kriticne prema snajkama nzm iz kog razloga...a snajke ne zele kritike takve vrste jer je to ponizavajuce za nju i veoma imaju tezinu kritike od svekrve jer one nisu samo dobronamerne veoma su uvredljive... taj balans ti trebas da naoravis i da ih postavis na svoja mesta... nije samo vasa zena kriva ovde je veoma kriva vasa majka, ne budi mamin sin nego pokazi zube... svekrve bi trebale prve da postuju snajke da bi snejke njih postovale a ne tako jer inace mozes i ti i ona da ne vidjate decu ako ona to pozeli a ne samo ona... snajke trpe svekrve samo zbog te dece i zbog vas(muza) one nisu vencane za njih niti su one dve drustvo jedna drugoj one nisu ni ista krv da bi se svadjom razljutile posle 5 min... svekrve neka postuju snajke jer ce ona i snajke da ih postuju, svekrve trebaju da znaju da su...svekrvama treba snajka,a snajki ne treba svekrva samo da znate...pitanje sto treba svekrvama snajka? Odg dok se sin seti da odvede dete kod vas svekrva bi do tad jedno 2 3 puta vec dosla kod snajke da vidi dete dok se sin seti da odvede dete da ga vide snajka bi bar 2 puta vec otisla do njih iz postovanja... tako da ako zeli da vidja tu decu cesto neka postuje snajku... Kao sto vidis vasa majka je prva pocela ne vasa zena...tako krecu svadje neko mora da bocne...objasnite vasoj majci da nisu svi isti i da vasa zena ne mora na isti nacin na koji je ona ocuvala vas da ocuva i svoje dete svaka majka misli za svoje dete najbolje zato se i vredja ako je kritikujes jer onda vedja njeno majcinstvo...a ako vasa supruga ili vi ne reagujete vasa majka ima da ide predaleko u vredjanju ako joj dopustite tako na pocetku...ok je reci zeni ona mi je majka ako se vi posvadjate ne mira ona da dolazi kod nas dok ne razgovarate i ne moras ti da ides tamo...ali ja kad pozelim mogu i hocu ja cu svoje dete odvesti kod nje da je vidi jer je ipak i ona baba kao sto je tvoja majka...kako bi se ti osecala da ja zabranim da tvoja majka vidja dete zato sto se nas dvoje nismo slozili.... obe trebas da ih postavis na svoje mesto....u startu da ne bude posle kuku lele

    • 12. oktobar 2020 | 08:36

      FANTOM

      @Ja

      Ala ti napisa disertaciju o odnosu snaje i svekrve. Pa između vas nema razlike jer imate dugu kosu a kratku pamet. Jezik kod vas žena je i bukvalno najsnažniji mišić u ljudskom organizmu. Koliko ga samo koristite za ne potrebne i ne bitne replike. Patološka mržnja naspram muževljevih roditelja opšte poznata pojava još od prve bračne zajednice. Mnogo trošite vreme za gluposti poput ove tvoje disertacije. Muž na poslu, njegova majka čuva vašu decu a ti udri po tastaturi i svekrvi. Jadno i bedno.

    • 12. oktobar 2020 | 08:53

      Bobica

      @Ja

      A šta ako snaha(iz neznanja, nesnalaženja ili iz lenjosti) zaista radi nešto pogrešno? Znači, ćutati i pustiti. Vidite, kad se sad osvrnem na sebe kao mladu majku, imala bih, iz ove perspektive, što-šta sebi reći i prigovoriti. Znači, nije sve što potiče od muževljeve majke zlonamerno, a od ženine "suvo zlato". I ne slažem se da sve treba da ide preko muža/sina, pa tu bi svako poludeo za godinu dana, to je nehumano! Ako su osobe normalne, naći će se vremenom neki "modus vivendi", u suprotnom... Ja se, npr, ježim kad vidim kako tek rođene bebe guraju da spavaju sa psima i oni ih ližu, i da sutradan tako neka "emancipovana" praktikuje sa mojim unučetom, reč ne bih rekla-samo bih se okrenula i izašla. Njihov život-njihovo dete. Al' sin ne bi smeo ni reč da mi kaže protiv svoje žene-srećo, izabrao si, nisi bio ni maloletan, ni malouman i sad živite svoj život. To je njihova porodica i ja nemam tu šta da se petljam. Ali, ni njena mama, takođe. Mislim da je to pravo.

    • 12. oktobar 2020 | 09:20

      Istog tog

      @Ja

      Muza mlade snajke je rodila, ocuvala i vaspitala ta svekrva ako voli tog svog muza pokazace postovanje mlada snasa prema sekrvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA