Komentari

  • Goran

    12. januar 2021 | 23:26

    Stalno se pise o zrtvama zenama koje su pretrpele zlostavljanje od muske strane bilo fizicko, bilo psihicko. Sta je sa muzevima koji konstantno trpe psihicko, a ponekad i fizicko, zlostavljanje od strane zena? Te muskarce je sramota da pricaju sta sve prozivljavaju i dozivljavaju jer ce im se okolina smejati a niko im ne veruje. Zamislite situaciju da muskarac prijavi zlostavljanje od strane zene, kako bi ste reagovali? Da li bi mu verovali?

    • 13. januar 2021 | 07:55

      Naki

      @Goran

      Moj deda mi je govorio:"kad ti đavo sedne na kaput, otkini taj deo kaputa i idi". To važi i za muškarce i žene. Samo je razlika u tome što više muškaraca smatra da poseduje taj kaput i ženu, pa kad ljubav prođe uzima za svoje pravo da ih uništi/ubije/upuca. Žene to mnogo ređe rade. Tako da nije sramota prijaviti nasilnicu, bar da imaš nekakav dokaz i alibi kad budeš hteo da odeš i ostaviš onog ko te truje iza sebe. Niko nikog ne mora da trpi.

  • DARKO 100%

    12. januar 2021 | 21:40

    Ja neznam ko Jos trazi ljubav ,ljudima je potreban sex kao emotivno praznjenje a jedina iskrena ljubav je ljubav prema sebi,jer pocnemo od stanista da covek sebe najvise voli ako je sirokogrudan on moze tu kolicinu ljubavi preliti i na drugu osobu ,na osobu koju voli,pa kad se ljudi rastanu onda ta ljubav moze da boli jer je to neki nacin deo vas deo vase ljubavi koju ste poklonili nekome bilo da je muski ili zenski princip

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA