Kako da znate da li je on gospodin pravi? 5 znakova koji otkrivaju da ste pronašli srodnu dušu

Ako ste našli nekoga ko vas istinski razume i poznaje, nemojte ga pustiti, jer se takva osoba pojavljuje samo jednom u životu

Komentari

 • Svedok

  Za žene srodne duše su švaleri. One ne žele da se stvarno odvoje od onog za koga su se emotivno i telesno vezale i da se isto tako posvete partneru koga su izabrale za bračni život. Muškarci dobrodušni i dobronamerni sami sebe , zbog neiskustva, nesvesno dovode u zabludu misleći da će pronaći srodnu dušu. Neće im nijedna žena dati ono što je već dala nekom prijatelju sa povlasticama, samo će ih obmanjivati. Za ovih 50-ak godina nisam video ni jednu ženu koja se promenila. Živeti sa ženom koja van nije dale dušu već drugome nije život.

  • Zena

   @Svedok

   Zao mi je sto si imao lose iskustvo, i nisi uspeo da pronadjes pravu zenu. Da bi imao pravu zenu u svakom smislu moras biti pravi muskarac..u svakom smislu. Potrebno je dvoje pravih da bi bilo pravo. Ipak je Potrebno dvoje za uspeh kao i za propast...sve kako dozvolis. Sve najbolje i bez kukanja..nadji sebi slicnu i uzivajte!

  • Svedok

   @Svedok

   U mom kolektivu koleginice su u vezi sa kolegom koji redovno zavodi naše maloletne učenice, njihove majke , tetke itd. Evidentirao sam brojne slučajeve a dve učenice su mi otkrile kako su bile i uz ćiju pomoć zavedene od dotičnog. Treba biti bezobrazan i podmukao pa prilepiti meni i ostalim mojim dobronamernim kolegama nedostatak muškosti. Da li je moj kolega pravi muškarac?

 • Radisav

  Za slobodne i iskrene otvoren za pozive

 • Coki

  Imao sam jednu takvu i posle 6 meseci veze kaže zapostavila sam sebe... Ispostavilo se da je nasla drugog tipa.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima