≫ 

Mali trikovi na koje ne obraćate pažnju, a šoljicu sveže mlevene kafe čine savršenom

 ≫ 

Otkrivamo tajnu kako da kafa koju kuvate uvek bude savršenog ukusa

Komentari

  • sova

    4. novembar 2020 | 18:27

    Dobar recept, nije na odmet nekada se podsetiti kako je pravilno kuvanje stpske kafe. Nervira me ono "turska kafa".

  • Avram

    4. novembar 2020 | 13:56

    Ja kuvam na smederevcu pa mi glupo da gasim sporet kad skuvam kafu .

    • 4. novembar 2020 | 17:34

      Miha

      @Avram

      A de je kuvas kada je avgust mj. i ne nalazes taj sporet iz smedereva grada ?

  • Ceca

    4. novembar 2020 | 11:08

    Za prvo pravilo ste u pravu, ne kuvati nikad kafu u velikoj dzezvi jer onda nema pene i sasvim je drugaciji ukus, uvek kuvati pojedinacno a najvise dve u jednoj dzezvi, drugo, nikad ne pustiti da voda provri, vec kad jako zastruji tad je momenat staviti kafu, i uvek dve kasicice ako je solja veca, jedna je malo, bude basss tanka i nema ukus...mmmhhh dobar pocetak dana uz dobru soljicu kafe 👌

    • 4. novembar 2020 | 13:00

      Ika

      @Ceca

      Slažem se . Tako je i kuvam 🤗

    • 4. novembar 2020 | 15:42

      Хрвоје

      @Ceca

      Када ћеш ме позвати да заједно попијемо кафицу?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA