6 životnih istina koje svaka majka mora da prenese svom detetu - čak i kada ne veruje u njih

Biti roditelj nije lako jer je priprema jednog mladog, neiskusnog i nevinog života za surov svet sa kojim će se suočavati svakog dana težak posao

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ana

    20. oktobar 2017 | 11:20

    Majka treba da nauci dete da ima ljubav prema bliznjima i tako ce dete biti srecno

  • Francuz

    20. oktobar 2017 | 10:25

    Ja svoju decu vaspitavam da su porazi sutra lični uspesi u životu ma o čemu da se radi, i da poražen biti zanči sedi i razmisli o svom postupku ili tudjem, pa oprosti i nastavi dalje u budućnost, jer događaja se da ljudi čine dosta toga drugim ljudima dobrog ili lošeg a da nisu ni svesni toga , pa ćeš preko poraza od njih naučiti da opraštaš i pametno rasudjujes ili nagradjuješ, jer si spoznao da poraz nije loša strana nego je nadogradnja i pozitivna istina! Pa ljubav? Učim ih da je ljubav sve što vidiš oko sebe, sve što te održava u životu danas, da je Bog nemerljiva ljubav i radost a da sam ja samo biološki roditelji koji želi da te navede da je Bog uvek tu za tebe kao i ja što sam ali i kad odem jednom zauvek, da je ljubav jednostavno davanje od srca bez potražnje, i da u tom davanju i nesebičnosti leži sva radost života jer se ne živi večno, i da ako neko ne ume da da ne znači da ne ume da voli nego baš suprotno, ume kao i ti ali samo niste na istoj talasnoj dužini jer nikad se ne treba truditi nametati svoja uverenja jer ta osoba za koju misliš da ne ume da voli jednostavno nije kompatibilna tebi i kraj! Ma dosta toga pričam svojoj deci, blagu najvećem i kako treba i šta dalje, naravno, uz pomoć društva u kojem žive danas jer je to neminivno.

  • Love

    19. oktobar 2017 | 19:47

    Lepo to zvuci u teoriji... Dete, iskoristice te i ono koje ima i ono koje nema novca (ne iskoriscava se samo zbog novca, moze i zbog ucenja recimo ili prosto tako sto ces pokloniti vreme i paznju nekome ko to ne zasluzuje, a zapostaviti svoje obaveze), neki ti se nece ni zahvaliti, nego ti uzvratiti losim, napraviti te budalom ili gledati kao konkurenciju, nema pravila. To je do kucnog vaspitanja. Pravi prijatelji mogu ti biti samo roditelji, sve ostalo je diskutabilno, ne veruj nikome previse, i deca znaju biti jako surova, a ne valja biti ni nepoverljiv prema svima, pokusaj da nadjes granicu gde prestaje dobrota a gde pocinje ludost, nikad na svoju stetu, a ni drugoga ostetiti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA