≫ 

Tamara je provela ceo jedan dan sa svojim dekom Vlajkom, a kada vidite njen video - odmah ćete pozvati svoje najdraže (VIDEO)

 ≫ 

Odrastanje je najlepše uz bake i deke koji nas paze i maze, a uz to i veoma razmaze

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zucko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zucko

    20. januar 2018 | 21:38

    Divno...Ja sam jako mala izgubila dede,jednog sa dve godine(i me secam ga se)a kazu svi da sam mu ja kao najstarija bila centar sveta,ali sudbina je tako htela da me rano napusti,a drugog dedu sa 15 godina,koji je bio moj centar sveta,koji me je mazio,pazio i razmazio.Samo mi je zao sto mi je otac mlad umro,pa danas sutra kad dobijem dete,mpje dete ce biti uskraceno za dedu,jer znam kakav je moj otac bio prema meni i prema drugoj deci,a znam da bi bio najbolji deda na svetu.

  • Gaga

    20. januar 2018 | 14:14

    Draga Tamara, ja sam dusu isplakala! Podsetila si me na mog dekulu... njega nema nazalost vec 10godina i ovaj video je za mene bio jako emotivan! Ljubi tvog dedu jednom umesto mene! Drago mi je da danas postoje devojke kao ti, jednostavne i koje cene prave vrednosti, koje se ne stide svoje rodbine... ljubim te i hvala ti!

  • Margit

    19. januar 2018 | 23:00

    Predivna prica blago deki na tako pametnoj unuci.Ja Sam ocuvala moje unuke bolje rceno unuku I unuka. Svakog dana sam isla da ih cuvam I bila sa njima od pola sedan ujutru do pola cetiri po podne.Najlepse dani mog zivots su ti .Nazalost pre tri godine otisli su za Norvesku sa roditeljima I vidjamo se samo dva puta godisnje.Zivim od secanja I slika telefonskih poziva I poruka .Prepricsvamo nase igre I tako negujemo uspomene.Verujte to je predivno ali I tuzno sto Ih vise nemamo u istom gradu I istoj bar zemlji.Tuzna sam sto nemam priliku da budem cesce prisutna kod male unucice od drugog sina koja sada ima osam meseci I mogu da je vidjam dva pita mesecno po dva sata .Tuga ali Snajka neda vise I onda kad idemo muz I ja ona ode da nije kuci .Sina uslovila ili ona ili mi.Naravno sin se opredelio za porodici sto podrzavamo I muz I ja.Porodica je najvaznija a sta se moze valjda ce snajku gristi savest jednog dana kad ostari I mozda dozivi slicnu situaciju.Tesimo se kad NASA mala unucica poraste valjda ce dolaziti sama.Zao nam je sto nam je uskraceno i bar malo ucestvovanje u njenom odrastanju Ali sta se moze.nasa snaja je tako odlucila ili negde procitala da tako treba.Uzivala sam u odgajanju unuka od prvog sins ravno desert godina Ali nisu svi ljudi isti.A nemamo pravi da idemo kod sina snajke I unuke kad hocemo nego po pozivu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA