"Ne želim to za moje dete!" - Jedna majka je poslala poruku svim roditeljima i ukazala na ogroman problem koji deca imaju, a svi ga se stide

Kada je kod svoje ćerke primetila ovaj problem osetila je potrebu da sa drugim roditeljima podeli svoju brigu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Čika Jova
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Čika Jova

    25. februar 2018 | 08:52

    Pa, na to ih nagovaraju voditeljke, pevačice, starlete, babe koje u šezdesetak godina lažu da su lepo (to one misle) samo zato što se hrane sokovoma, đusevima, šejkovima, salaticama... One dele savete kao neka stručna lica i iz iskustva a istina je da su išle pod nož mnogo puta i izgledaju kao da su od plastike. Osim toga grudi kao fudbalske lopte, podignute do brade, zadnjica kao dve lopte, a sve ostalo jadno. Eto odakle vetar duva, sastanu se voditeljka i pet gošće i vode domaćinske razgovore, kad su imale prvi seks, koji joj je muškarac bio najbolji od 3,4,5 muža, kako vaspitavaju to jedno dete, koje vođaju jednom nedeljno,...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA