Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Snezana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Iva

    21. maj 2020 | 09:17

    Moja svekrva ima 3 snaje i 1 zeta. Iako je zaista dobra žena, deca joj se uglavnom nisu usrećila izborom partnera, pa je tako jedna snaja otvoreno pljuje, ne posećuju se, niti joj dovodi decu, a sin je pao pod ženin uticaj...Zet je ne poštuje, oni je posete samo kad im nešto treba, ćerka se ne buni... Druga snaja, nit’ smrdi, nit’ miriše...Ali opet, ne dovodi joj decu. Svi žive u istom gradu kao svekrva. I na kraju mi-jedini koji joj nismo okrenuli leđa, jedini koji je posećuju, pomažu, ugoste, našu decu jedino može da vidi kad hoće, a mi smo 100km dalje...Sa mnom uvek može otvoreno da priča o problemima, imamo dobar odnos, i mi smo jedini koji od nje ništa ne traže...Ja mislim da je sve to dovoljan pokazatelj poštovanja prema njoj, ja joj se obraćam po imenu, i persiram joj, ali nema šanse da bih joj se obratila sa mama, jer ja imam svoju majku, tj imala sam, i majka je jedna jedina i nezamenjiva, i niko drugi ne zaslužuje tu titulu osim nje, niti ijedna majka zaslužuje da njeno dete neku drugu ženu zove majkom...Moja majka je svoju svekrvu zvala tetka Ana, i persirala joj, i moja baka je nju najviše volela od svih snaja, čak i kad je postala bivša, imale su odnos kao majka i ćerka...

  • Hmm

    19. maj 2020 | 22:24

    Ja sam mlada snajka ,imam dvoje male dece .Ne vidjam ni moju ( moja mama cuva sestrinu decu) ,ni svekrvu (ona cuva zaoviu decu) !!! Mene ne vide ni jedna ni druga tako da nemam sreca sa mamama .Kazu ti si najmladja ,bolje ces sama nego ove dve ,sestra i zaova .Tako da je nemam problem sa zvanjem i ne vidjamo se bas cesto.

  • Svekriva

    19. maj 2020 | 12:11

    Mene je majka napustila kao malu tako da tu rec neznam ali znam da kad sam se udala iz postovanje sam zvala svekrvu mama i da ona to nije postovala rekla je kako mogu da je zovem i drvo ako hocu. a po ponasanju je bila (i jos je) bas prava vestica svadja se non stop i samnom a i sa sinom. Ja sam tek posle 8 god svatila da ona to ne zasluzuje i sad je zovem po imenom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA