Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Država
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Psihoolog

    15. septembar 2020 | 16:17

    Dragi moji ljudi..da bi se uspostavio mir i red u državi treba prvo imati stabilnu državu koja omogućava prvo roditeljima pristojan život koji nosi da on može normalno da radi i zivi i kad plati harac državi da mu bar ostane da ima da jede i da kupi neku krpu da odete kako roditelji tako i deca!Da ti roditelji u tako finoj drzavi mogu da zarade za neki mršavi odmor 7 dana na moru da ta deca vide i drugi lep deo života...!Kad deca gledaju roditelje koji se muče..jedva da plate harac drzavi i "daj Boze ostane bar da imaju nesto za pojesti!Deca koja gledaju tu muku kako roditelji crne i nemaju ništa i koji se žrtvuju za dete da mu kupe normalnu odecu kako se nebi razlikovao od druge dece !Kod dece se stvara zastitnicki duh ,njima je zao roditelja ,muke,neimastine a gospoda haraci se šire i voze u skupim autima ..rucaju,večernju po restoranima od haraca onih jadnih naplaćeni roditelja koji bi zivot dali za to dete samo da izrastu u odličnu osobu!!Taj inat i ljutina i srba koja se stvori kod takve dece oni krecu da uzmu ono sto je njima trebalo da propadne i za sta nisu sami roditelji imali hrabrosti da uradi!!!Dajte ljudima pristojan život i nemojte se bojati kriminala!!!

  • Olimdar

    15. septembar 2020 | 15:23

    Zašto jednom ne kažete istinu. Kriminalac se postaje iz objesti. Dete koje od malena nije radilo ništa a normalno imalo sve kada dodje vreme da treba da zaradi neće da se muči kao i do sada. Tada kreće u kriminal kako bi lagodno živelo. Nije tačno da na televiziju vudi ubistva i onda kreće i ono. Kada sam bio dečak gledali smo kaubojske filmive zatim Brus Lia ali nikada nam nije palo na pamet da ubijamo kao u kaubojskim filmovima. Kada smo bili deca imali smo obaveze morali smo nešto i da radimo a danas svako gleda da njegovo dete ne radi. Nekada se imalo poštivanja kako u kući tako i na uluci. Današnje vreme je drugo deca nevaspitana niko nikog ne poštuje na ulici se pinašaju kao razbojnici a roditelji se još čude zašto je to tako. Svako svoje dete štiti ma šta da je uradilo dok u moje vreme svi redom vaspitavali od roditelja preko komšije na ulici pa i nastavnika u školi. Kada dobiješ vaspitnu od bilo kaga nema kom da se požališ jer ćeš dobiti od njega još. Zato smo slušali poštivali a ovakvih kriminala se i ne sećam. Sećam se dosta generacija koji su idrasli u dimaćine i dobre radne ljude danas samo gledam nerad bezobrazluk a hteli bi sve da imaju zato je kriminal u porastu.

  • Vlada KS

    15. septembar 2020 | 14:45

    Tako sto zavrsis fakultet, uclanis se u stranku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA