Komentari

  • Psihoolog

    15. septembar 2020 | 16:17

    Dragi moji ljudi..da bi se uspostavio mir i red u državi treba prvo imati stabilnu državu koja omogućava prvo roditeljima pristojan život koji nosi da on može normalno da radi i zivi i kad plati harac državi da mu bar ostane da ima da jede i da kupi neku krpu da odete kako roditelji tako i deca!Da ti roditelji u tako finoj drzavi mogu da zarade za neki mršavi odmor 7 dana na moru da ta deca vide i drugi lep deo života...!Kad deca gledaju roditelje koji se muče..jedva da plate harac drzavi i "daj Boze ostane bar da imaju nesto za pojesti!Deca koja gledaju tu muku kako roditelji crne i nemaju ništa i koji se žrtvuju za dete da mu kupe normalnu odecu kako se nebi razlikovao od druge dece !Kod dece se stvara zastitnicki duh ,njima je zao roditelja ,muke,neimastine a gospoda haraci se šire i voze u skupim autima ..rucaju,večernju po restoranima od haraca onih jadnih naplaćeni roditelja koji bi zivot dali za to dete samo da izrastu u odličnu osobu!!Taj inat i ljutina i srba koja se stvori kod takve dece oni krecu da uzmu ono sto je njima trebalo da propadne i za sta nisu sami roditelji imali hrabrosti da uradi!!!Dajte ljudima pristojan život i nemojte se bojati kriminala!!!

    • 20. septembar 2020 | 16:23

      marakuja

      @Psihoolog

      Pa nisi bas u pravu, ja znam i mnogu decu da su odrasla u bedi i teskim uslovima pa nisu zbog toga postali ni dileri ni lopovi kad su porasli vec naprotiv. Ta beda ih je naterala da uce skole i napreduju u pravom, legalnom poslu da bi zaradili za pristojniji zivot od onog koji su imali.

  • Olimdar

    15. septembar 2020 | 15:23

    Zašto jednom ne kažete istinu. Kriminalac se postaje iz objesti. Dete koje od malena nije radilo ništa a normalno imalo sve kada dodje vreme da treba da zaradi neće da se muči kao i do sada. Tada kreće u kriminal kako bi lagodno živelo. Nije tačno da na televiziju vudi ubistva i onda kreće i ono. Kada sam bio dečak gledali smo kaubojske filmive zatim Brus Lia ali nikada nam nije palo na pamet da ubijamo kao u kaubojskim filmovima. Kada smo bili deca imali smo obaveze morali smo nešto i da radimo a danas svako gleda da njegovo dete ne radi. Nekada se imalo poštivanja kako u kući tako i na uluci. Današnje vreme je drugo deca nevaspitana niko nikog ne poštuje na ulici se pinašaju kao razbojnici a roditelji se još čude zašto je to tako. Svako svoje dete štiti ma šta da je uradilo dok u moje vreme svi redom vaspitavali od roditelja preko komšije na ulici pa i nastavnika u školi. Kada dobiješ vaspitnu od bilo kaga nema kom da se požališ jer ćeš dobiti od njega još. Zato smo slušali poštivali a ovakvih kriminala se i ne sećam. Sećam se dosta generacija koji su idrasli u dimaćine i dobre radne ljude danas samo gledam nerad bezobrazluk a hteli bi sve da imaju zato je kriminal u porastu.

  • Vlada KS

    15. septembar 2020 | 14:45

    Tako sto zavrsis fakultet, uclanis se u stranku...

  • Gospodin pralizuk

    15. septembar 2020 | 14:21

    Kriminalac se postaje kad mazneš babi neke pare od penzije što sakrila u pet para čarapa na dnu taburea

  • Država

    15. septembar 2020 | 13:29

    Stvara kriminalce??!!Kod Tite su radili za službu na zapadu ili Goli Otok doživotno??!!Ovi uništavaju svoje ??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA